Denizli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Eşref Ateş’in babası için verdiği iftar yemeği iş dünyasını bir araya getirdi

Eşref Ateş’in babası için verdiği iftar yemeği iş dünyasını bir araya getirdi
Denizli’nin tanınmış genç işadamlarından Eşref Ateş’in geçen yıl hayatını kaybeden babası için verdiği iftar yemeği iş dünyasını bir araya getirdi. İftar yemeğine protokol üyelerinin yanı sıra iş, sanat ve sağlık dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Eşref Ateş,

Denizli’nin tanınmış genç işadamlarından Eşref Ateş’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Ateşoğlu Şirketler Grubu, merhum Fedayi Ateş için iftar yemeği düzenlendi. Adalet Mahallesinde bulunan bir restoranda gerçekleşen iftar yemeği iş, protokol ve sağlık camiasını bir araya getirdi. İftar yemeğine önceki dönem Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, Merkezefendi Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu, BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Cem Yıldırım, Prof. Dr. Ömer Levent Tuncay, Prof. Dr. Semin Melehat Fenkci, Prof. Dr. Nazan Başak Yıldırım, Prof. Dr. Özmert Muhammet Ali Özdemir, Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Doç. Dr. Atakan Yılmaz, İl Emniyet Müdürleri Halil Dirik, İsmail Orak, adli ve idari yargı camiasının üyeleri, emniyet müdürleri, müdür yardımcıları ve amirleri, tıp, iş ve siyasetinin önemli isimleri, Ateşoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve Ateşoğlu ailesi katıldı.

FEDAYİ ATEŞ’İ BİR KEZ DAHA ANIYORUZ

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Paylaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan ayında bir arada üyelerimiz ile böyle güzel bir iftar programında bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Diğer yandan ilimize böyle bir firmayı kazandıran ve ölümüyle bizleri derinden üzen merhum iş insanı Fedayi Ateş’i de bir kez daha rahmetle anıyorum.  Allah hayırlarını kabul etsin ve kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SANCAR’DAN ATEŞ’E TEŞEKKÜR

Önceki dönem Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Fedayi abimizi çok güzel bir organizasyonla kutluyoruz. Bugün bizim özel bir gün. Burada bizi bir araya getiren Eşref Ateş kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi.

BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR GÜN

Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ağırlayabildik, ağırlamaya çalıştık. Gerek siyasi, gerek adli, gerek emniyet, gerek sağlık olsun. Bütün dostlarımız katılım gösterdi. Allah onlardan razı olsun inşallah. Bugün özel bir gün. Rahmetli babamız için bir yemek düzenleyelim dedik. Çok güzel bir organizasyon oldu. Yoğun katılım oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Rabbim merhum baba Fedai Ateş’in mekanını cennet eylesin inşallah” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!