Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Fatura tartışmalarında yeni raunt Sancar'dan Faturalı Açıklama

Fatura tartışmalarında yeni raunt Sancar'dan Faturalı Açıklama
Denizli’de CHP’li Haşim Teoman Sancar ile Ak Partili Şahin Tin arasındaki fatura tartışmalarına Sancar, yeni belgeleri kamuoyu ile paylaştı. Tin’in gerçek dışı olduğu iddia ettiği belgelerin gerçek olduğunu savunan Sancar, 3 yeni faturayı açıkladı. Sancar, “Sahte dediğin bu faturalar hakkında neden suç duyurusunda bulunmadın” diye sordu.

TBMM’de CHP’li Engin Altay’ın ‘milletin kursağına sadece kuru ekmek giriyor’ sözleriyle başlayan ve Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ‘kuru ekmek yiyorsa aç değildir’ cevabı gündem olmuştu. Çok konuşulan tartışmanın ardından Tin adına geçen yıl Mayıs ayında ortaya çıkarılan yemek faturaları bir kez daha gündem olmuştu. Ak Partili Tin, faturaların gerçeği yansıtmadığını belirterek faturaların aslı dediği belgeleri açıklamıştı. Tin, yeniden gündeme getirilen belgelerin maksatlı olarak tekrar gündeme getirildiğini söylemişti.

SANCAR YENİ BELGELERLE GELDİ

Fatura tartışmaları sürerken CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, yeni faturalarla basının karşısına çıktı. Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yapan Sancar, faturanın 2 değil 5 olduğunu açıkladı. Sancar, “Şahin Tin, 2 faturadan yola çıkıyor ama bakın elimde 5 fatura var. Buradan soruyorum, ey şahin tin bu yemekleri ben yemedim, kim yedi? Sahte dediğin bu faturalar hakkında suç duyursunda bulundun mu? Belediye hakkında suç duyurusunda neden bulunmadın? Adını bu işlere karıştıranı arıyorsan adres orada! Haberlere erişim yasağı getirmek için neden aylarca bekledin? Ortaya bir laf atıyorsan arkasında duracaksın şahin tin! Bu milleti enayi yerine koyamazsın. Çık bu milletten özür dile! Bu 5 faturayı görünce ne yapacaksın bakayım? Git bunlarında alt koçanlarını bul! Ne de olsa yargıyı da, hükmü de kendin veriyosun!

GERÇEKLERİ TÜRK YARGISI ORTAYA ÇIKARACAK

İlgili faturaların takipçisi Türk yargısıdır. Şahin Tin’in “maksatlı olarak öne sürdüğümüzü iddia ettiği” faturaların ayrıntısını sorgulamak her Türk vatandaşı gibi benim de hakkımdır. Türkiye Cumhuriyeti anayasasıyla tarafıma verilmiş bir hakkı, denetleme hakkını kullanmamdan kim, neden rahatsız olmuştur? Sayın Tin’in ilgili faturaların alt koçanlarını göstererek, “bakın burada kimlerin yemek yediği yazmamaktadır” sözü ise oldukça komiktir. Faturayı veren hiçbir işyeri faturaya bu tarz notlar düşmez. Faturalar, belediye muhasebesine teslim edilirken açıklama olarak yazılmıştır. Notların kim ya da kimler tarafından, yemeklerin de kim ya da kimler tarafından yenildiği Türk yargısı tarafından ortaya çıkarılacaktır. Zaten mahkemeye yansımış bir konu hakkında, Sayın Tin’in yargıyı etki altında bırakacak şekilde hüküm vermesi oldukça manidardır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!