Reklamı Geç
dso
Denizli
01 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Gençlerin cinayetinde kan donduran detay Öldürüp cesetlerini yakmışlar

Gençlerin cinayetinde kan donduran detay Öldürüp cesetlerini yakmışlar
Denizli’de 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse isimli 2 gencin cinayeti ile ilgili yapılan ilk resmi açıklamada gençlerin öldürüldükten sonra cansız bedenlerinin yakıldığı, daha sonra 24 metrelik boş su kuyusuna atıldığı, ardından da kuyunun cinayet zanlıları tarafından doldurulduğu belirtildi. Cinayet ile ilgili olarak gözaltına alınan 9 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki İsmail Yalçın, 9 Haziran akşamı annesi Asuman Yalçın'ı telefonla arayarak harçlık istedi. 20 lira harçlık alarak babasına ait otomobille evden ayrılan İsmail Yalçın, Serinhisar ilçesinde ikamet eden 19 yaşındaki Hasan Akköse ile buluştuktan sonra bir daha geri dönmedi. En son aradığında kendisine “Arabayı yıkıyorum baba” diyen oğlundan bir daha haber alamayan baba Adnan Yalçın, jandarma karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gençlerin kullandığı otomobilin Serinhisar ilçesi Yenice Mahallesi’ndeki ormanlık alanda terk edilmiş halde bulunması, kayıp gençlerden Hasan Akköse'nin öldürülmeden saniyeler önce telefonunun arama düğmesine gizlice basıp, kız arkadaşına aynı zamanda akrabası olan Mustafa A.’nın adını söylemesi üzerine Mustafa A. ve olayla ilgili olduğu tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.

ÖNCE ÖLDÜRMÜŞLER ARDINDAN CESETLERİNİ YAKMIŞLAR
Olayla ilgili yapılan resmi açıklamada, “Genişletilen tahkikat neticesinde, kayıp şahısların kullandıkları aracın Serinhisar İlçesi ormanlık alanda terk olarak bulunması üzerine, çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırılmış, kayıp şahısların önceden husumetli oldukları başka bir şahıs ile karşılaştıkları bilgisine ulaşılmıştır. Kayıp şahısların öldürülmüş olabileceği yönünde kuvvetli şüphe ve bilgilere dayalı olarak yapılan araştırmalarda, olaya karıştığı tespit edilen (9) şüpheli şahıs düzenlenen operasyon neticesinde yakalanmıştır. Şüpheli şahısların yapılan sorgulamasında, kayıp (2) şahsı öldürdükleri ve cansız bedenlerini Serinhisar Ovacık mevkiisi boş arazi içerisinde bulunan yaklaşık 24 metre derinliğindeki boş su kuyusuna yakarak attıkları, kuyunun bir kısmını kendi imkanları ile doldurdukları tespit edilmiş olup,  kayıp şahıslara ait bedenleri bulmak için iş makinaları ve itfaiye görevlilerinde dahil olduğu arama çalışmalarına başlanılmış, 15 Haziran 2022 günü saat:04.30 sıralarında kayıp şahıslar İsmail Yalçın ve Hasan Akköse’nin cansız bedenlerine kuyu içerisinde ulaşılmıştır” denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!