Denizli
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Göz Altı Kapatıcı Nedir?

Göz Altı Kapatıcı Nedir?

Kusursuz Bir Cilt Görünümü İçin Kapatıcı Seçimi Nasıl Olmalı?

Makyaj özellikle kadınların hayat monotonunda vazgeçilmezleri arasındadır. Yüzde farklı bölgelere uygulanan makyaj ile kusursuz bir görünüm sağlanabilir. Bu görüntüyü elde etmekte sağlıklı ve bilinçli ürün kullanımından geçer. Note Shop kapatıcı ürünlerinden ojeye kadar kaliteli ürün hacmine sahiptir. Her cilde uygun renk skalası sayesinde müşterisinin kusursuz bir cilde sahip olmasında rol oynar.

 

Makyaj yardımıyla kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmak için cildin yeterli takviyeyi alması gerekir. Cilt temizleme ve nemlendirme işleminden sonra yüz makyaja hazırdır. Leke, akne ve sivilcelerin görüntüsünü gizlemek için fondöten, kapatıcı ya da BB kremler kullanılır. Ancak göz altındaki gölgelikleri göz altı kapatıcısıyla gizlemek mümkündür. Ancak ürünün rengi teninize uymuyorsa kalitesinin herhangi bir etkisi olmayabilir. Önemli olan kapatıcınızın tonunun size uygun olmasıdır.

Yüzün görüntüsünde göz makyajının katkısı oldukça fazladır. Uygun miktarda yapılan makyajla göz ve çevresi iyileştirilebilir. Özellikle göz altlarındaki gölgeler ve koyu halkalar kapatıcı sayesinde gizlenebilir. Göz altındaki bu istenmeyen gölgelikler hayatımızın bir parçasıdır. İstemezsek de hayatımızdaki yorgunluk ve koşuşturma göz altındaki bu tür sorunlara neden olabilir. Kapatıcılar bu süreçte devreye girerek istenmeyen görüntüleri gizler.

Göz çevresindeki koyu halkaları ve lekeleri gizleyen ürünler aydınlık bir görüntü sunar. Bu sayede gözün yüz bölgesindeki hoş hakimiyetini otaya çıkarır. Bakışlarınızı net bir şekilde yansıtmanıza sebep olan göz makyajında kapatıcı seçimi önem arz eder. Note Shop ten renginize uygun göz altı kapatıcılarındaki kolajen sayesinde derinin canlılığını destekler. Bu sayede cildin elastik yapısı korunur. Note Shop ürünlerinde cildi destekleyen mineral ve kolajen yapısı da vardır. Ayrıca göz altı kapatıcıların içerisindeki maddeler sayesinde nemlendirme işlemine destek verir.

Cilt Rengine Göre Kapatıcı Seçimi

Kapatıcı seçiminde cilt tonunun bilinmesi gerekir. Cilt tipine göre ince ya da kalın kapatıcı tercih edilebilir. Farklı formlarda üretilen kapatıcıların kullanımı da oldukça kolaydır. Pürüzsüz yapısı cildiniz tarafından emilerek kusursuz bir görüntü sunar. Note Shop kapatıcı ürünlerindeki nemlendirme özelliği sayesinde göz ve yüz çevresindeki ten desteklenir. Bu sayede doğal görünümlü bir makyaj deneyimi elde edebilirsiniz.

Note Shop göz altı kapatıcılarının formlarındaki çeşitlilik sayesinde makyajınızı hızlıca bitirebilirsiniz. Kalem, krem ve likit formundaki kapatıcıların göz altına uygulanması kolaylaşır. Size en uygun formu seçerek en kaliteli ürünlerden anında haberdar olabilirsiniz. Göz, kaş, kirpik ve dudak makyajlarında kullanılan ürünlerde dahil bütçenize uygun fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca kapatıcı, fondöten ve BB kremlerin ton skalasının görerek cildiniz için en uygun tercihi yapabilirsiniz.

Kapatıcılarda Renk Ayrımı Nasıl Yapılır?

Kapatıcılarda renk ayrımı üç grupta incelenir. Light (açık), medium (orta) ve dark (koyu) olarak cilt tonu sınıflandırılır. Bu sınıflandırma Note Shop sitesinde ürünle beraber hizmet verir. Note Collagen Concealer göz altı kapatıcısının üç tonu da bulunur. İçerisindeki kolajen sayesinde deride elastik doku korunur. Kapatıcının yapısındaki güneş koruyucu maddeler sayesinde zararlı ışınlardan deri makyajla koruma altına alınır.

Note BB Concealer kapatıcı ürününde de bahsedilen özellikler bulunur. Kapatıcının yumuşak dokusu sayesinde göz altlarına kolayca uygulanabilir. Üretildiği paket sayesinde göz altına küçük damlalar bırakmak oldukça kolaydır. Renk eşitsizliği dengeleyen bu ürün sayesinde göz çevresinde canlı ve doğal bir görüntü elde edilir. Bunun yanı sıra zengin mineral içerikli ürünlerde mevcuttur. Özel metal başlığı sayesinde gerekli bölgeye rahat bir şekilde uygulanabilir.

Göz altı kapatıcı ürünlerinin formları farklıdır. Likit şeklinde olan ürünler sıvı haldeki kapatıcının kolayca yayılmasını sağlar. Kalem yapısındaki kapatıcılarda ise kullanım rahatlığı daha fazladır. Krem halindeki Note Shop kapatıcılarının özel başlığı göz altına uygulanmasını kolaylaştırır. Likit, kalem ve krem halindeki göz altı kapatıcılarına Note Shop web sitesinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Kapatıcının Cilde Uygulanması

Makyaj yapıldıktan sonra bebek cildi gibi nemli ve canlı bir görüntü istenir ancak istenen görüntü ürünün kalitesine ve ürünleri uygulamamıza göre değişkenlik gösterebilir. Daha sağlıklı ve doğal bir görüntü isteyenler için Note Shop hem bütçe dostu hem de kaliteli ürünlerle hizmet verir. Göz, dudak, kaş, kirpik ve yüze uygulanan makyajlarda ürünler sağlık açısından da güvenilir sonuçlar verir.

Yüz bölgesine uygulanan kapatıcı ürünlerinden önce nemlendirme ve temizleme işlemi yapılmalıdır. Eğer cilt kuru bir yapıya sahipse kapatıcıdan sonra gergin hissiyat ortaya çıkabilir. Göz çevresi dahil yapılan nemlendirme işlemlerinin ardından ten rengine uygun kapatıcılar seçilir. Ten renginizden bir numara büyük kapatıcıların seçimi cildiniz için idealdir. Göz altı kapatıcılarında fondöten tercihinden bir iki numara açık tonlar uygulanmalıdır.

Note Shop göz altı kapatıcı ürünlerindeki kolajen ve güneş koruyucular cildinizi destekler. Ürünlerde SPF (Sun Protection Factor) değerinin 15 ila 50 arasında olması gerekir. Kapatıcılarda bu değer güneş kremine kıyasla düşük olsa da tavsiye edilen seviyededir. UV ışınlarının zararlarını azaltan SPF faktörü sayesinde oluşabilecek lekelerin önüne geçilir. Kapatıcıların yüze uygulanmasında önemli olan miktardır. Kapatıcıya ihtiyaç duyan bölgelerde uygulama miktarına dikkat ederek doğal bir görüntü elde edilebilir. Göz altı ya da lekelere yoğun uygulama yapmaktan kaçınmak gerekir. Eğer yüksek kapatıcılığa ihtiyaç duyuluyorsa az miktarda ancak birkaç sefer uygulama yapılabilir.

Yapılan hatalardan biri fondöten, BB krem vekapatıcısırasıdır. En son yapılması gereken kapatıcılar lekelerin ve göz altındaki halkaların gizlenmesinde yardımcı olur. Bu işlemin ardından makyajının göz altı kapatıcısını sabitlemek için pudra kullanılır. Özellikle yağlı çit yapısına sahip olan bireylerin pudrayla kapatıcı desteklemesi gerekir. Pürüzsüz bir görünüm için doğru sıralamayı tercih ederek nemlenmiş cildinize uygulama yapabilir ve canlanarak eşitlenmiş bir cilt görünümü elde edebilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!