Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Gülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi Açıldı

Denizli’de Gülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi törenle açıldı. Yaşam Koçu Gülsüm Çetin açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Kisilerin hedeflerini belirlemelerine ve sorunlarını anlamalarına destek olacağız” dedi.

Saraylar mahallesi 2.Ticari Yol caddesinde hizmete başlayan Gülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi resmi açılışı yapılarak Denizlililerle buluştu. Açılışı gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkan yardımcısı Osman Bartal Şeniz Doğan’ın selamını getirdiğini böyle bir güzel bir yerin açılışının hayırlı olmasını söyledi. Açılışta konuşan Yaşam Koçu Gülsüm Çetin açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi

“KENDİ PROBLEMLERİNİN FARKINA VARAN KİŞİLER DANIŞMANLIK  HİZMETİ ALABİLİR”

Gülsüm Çetin, yaşamı değiştirmek isteyen bireylerin kendilerini tanımalarının önemini vurguladı. Çetin, “Haftalık düzenli görüşmelerle bireyleri yakından takip ederek hedeflerine ulaşmalarına destek veriyoruz. Bu süreçte, aile ile iletişim sorunlarını giderme, ilgi ve yeteneklerini keşfetme, kaygı ve stres yönetimi gibi konularda danışmanlık sağlıyoruz. Kendi problemlerinin farkına varan kişiler danışmanlık  hizmeti alabilir. Yaşam Koçluğu; Psikolog veya psikiyatri değildir. Bizler sadece kişinin içinde bulunduğu çıkmazlar neticesinde kişilere yol arkadaşlığı yaparız. Ama dediğim gibi kişi durumunun farkında olması gerekir. Gülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi’nde aynı zamanda öğrencilerin eğitim teknolojilerini etkin şekilde kullanma konusunda danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Bu şekilde, öğrenme süreçlerini destekleyerek sınav kaygılarını en aza indirgeyerek hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyoruz” dedi. 

Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi

HANGİ HİZMETİ ALABİLİRLER?

Danışmanlık hizmeti adı altında; Yasam koçluğu , Ögrenci koçluğu, Kuantum düşünce yöntemi ile farkındalık oluşturma, Zihin terapi eğitimi, Nlp koçluk, Sprituel danışmanlık, Yaratıcı düşünce ile problem çözme, Dogaltas ile uyumlanmalarında hizmet verdiklerinin altını çizdi.

Gülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi AçıldıGülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi Açıldı

Gülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi Açıldı

Gülsüm Çetin Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık Merkezi Açıldı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!