Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Halil Pekdemir Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Halil Pekdemir Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
AK Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Pamukkale'nin farklı mahallelerinde gerçekleştirdiği saha ziyaretleriyle dikkat çeken Pekdemir, Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Pamukkale'nin farklı mahallelerinde sürdürdüğü seçim kampanyasıyla dikkat çeken AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirdiği saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Pekdemir, seçmenle doğrudan buluşarak samimi diyaloglar kuruyor.

halil pekdemir

Her gün farklı bir mahallede esnaf ve hemşehrileriyle bir araya gelen Halil Pekdemir, son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde Necip Ali Caddesi ve çevresindeki esnaflar ve mahalle sakinleriyle buluştu. Ziyaretlerinde vatandaşların sıcak karşılamasına maruz kalan Pekdemir, gençlerden yaşlılara kadar her kesimden büyük bir teveccüh görüyor.

halil pekdemir

Başkan Adayı Halil Pekdemir'in saha ziyaretleri, sadece seçmenle buluşmakla kalmayıp aynı zamanda mahalle sakinlerinin ve esnafların taleplerini dinlemesine, çözüm önerilerini yerinde tartışmasına olanak tanıyor. Pekdemir'in bu yaklaşımı, vatandaşların takdirini kazanırken, yeni dönemde hayata geçireceği projelere yönelik de önemli geri bildirimler sağlıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yoğun saha çalışmalarıyla hedefini net bir şekilde ortaya koyarak, seçim sürecinde mahallelerin nabzını tutmaya devam ediyor.

halil pekdemir

Her Mahalleye Özel İlgi

Pamukkale’nin nüfus olarak Denizli’nin en büyük ilçesi olduğunun altını çizen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin geniş bir sosyal yelpazeye sahip olduğunu söyledi. Bu denli büyük bir ilçede her mahallenin farklı bir sosyal yapıya sahip olduğunu anlatan Pekdemir, “Biz hizmetlerimizi masa başında değil, yerinde, hemşehrilerimizle birlikte geliştiriyoruz. Her bir mahallemizin kendine özgü bir yapısı var. Dolayısıyla mahallelerimiz özelinde, doğrudan hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerine uygun projeler geliştiriyoruz. Pamukkalemize hizmet ederken deyim yerindeyse nokta atışı yaparak, hedefi 12’den vuracağız” dedi.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in hizmet anlayışının diğer adaylar arasında bir adım öne çıktığını ifade eden mahalle sakinleri ise kendilerine somut vaatlerle gelen başkan adayını destekleyeceklerini, Halil Pekdemir’in de kendilerinden biri olduğunu söylediler.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!