Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Hem Şık Hem Sağlıklı Gözlükler

Hem Şık Hem Sağlıklı Gözlükler

Özellikle sıcak yaz aylarında güneş ışınları doğrudan üstümüze gelir ve gözlerimizi kısmamıza neden olur. Yansıyan güneş ışınları yüzünden etrafı rahat bir şekilde göremeyiz, gözlerimizi kısmaktan alnımız kırışır. Bu yüzden güneş gözlüğü takmak erkek- kadın hatta çocuk fark etmeden zorunlu hale gelir. Sadece yaz değil kış içinde özellikle gözleri hassas olanlar güneş gözlüğü kullanmalıdır. Piyasada çok sayıda güneş gözlüğü vardır fakat hangisi sağlıklı hangisi değil bilmek zordur. Hem şık hem de göz sağlığını tehlikeye atmayacak gözlükler seçmek için kaliteli yerlerden alışveriş yapmak gerekir.

Güneş Gözlüğü Tarzı

Güneş gözlüğünüz ile tarz olabilir ve kendinize has bir hava yakalayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken doğru yerden doğru gözlüğü almak. Herkesin yüz tipi farklıdır ve gözlük seçiminde yüz tipi oldukça önemlidir.

Örneğin yuvarlak bir yüze sahipseniz yüzü uzatacak, daha ince ve net görünmesini sağlayacak modeller tercih edilmelidir, kare yüzler yuvarlak veya oval lensli gözlükleri tercih edebilir, eğer oval bir surata sahipseniz çok büyük çerçeveli gözlüklerden kaçınmanız gerekir, kaşlardan elmacık kemiğine uzanan gözlükler tercih edilmelidir.

Güneş gözlüğü tarzında son moda modeller de her zaman daha fazla ön plana çıkar. Örneğin renkli ve aynalı camlar her sezon çokça tercih edilir. Bunun dışında kemik veya metal çerçeve gibi materyallerde farklı seçenekler arasında yer alır. Tarzı yakalarken sağlıklı olmasına da özen gösterilmelidir.

Optik Avm Güneş Gözlüğü Dünyası

Kaliteli markalardan ve firmalardan alışveriş yapmak göz sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır. Çünkü camı kalitesiz gözlükler gözlerinizin bozulmasına neden olabilir. Gözlük seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken nokta UV ışınlarından koruyan özelliklere sahip olmalıdır. Bu ışınları kestiğine dair bir sertifikaya sahip olmalıdır.

Özelikle UV400 korumalı olanlar en iyileri arasında yer alır. Güneş gözlüğü dünyasında birbirinden kaliteli modelleri bulabilirsiniz. Satın alırken gözlüğü takın ve dikey bir çizgiye odaklanın, numarasız gözlüklerde görüntü hareket etmez, hareket edenler uygun değildir. Her bütçeye uygun kaliteli gözlükleri optikavm.com.tr sitesinde bulabilir, hem havanıza hava katabilir hem de sağlığınızı koruyabilirsiniz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!