Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Honaz'a sınıf atlatacak tesis!

Honaz'a sınıf atlatacak tesis!
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in en önemli projeleri arasında yer alan, Honaz Belediyesi Spor Merkezi, yoğun katılım ve görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Denizli'nin en gözde ilçelerinden biri olan Honaz'da bir çok önemli projeye imza atan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. İlçenin en önemli projelerinden biri olan Honaz Belediyesi Spor Merkezi, görkemli bir törenle açıldı.

"TÜRKİYE BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA ÖRNEK OLDUK"

Açılış töreninde konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 21. Yüzyıl insan hayatının artık yavaş yavaş endüstriyelleşmiş toplumların getirdiği hastalıklarla boğuştuğu dönemleri yaşadığını belirtti. Başkan Kepenek; "Biliyoruz ki kalp hastalıklarından eklem ve diğer birçok organımızın sağlıklı işletmesinin temelinde aktive yatıyor. Bu aktivitelerin nasıl ve nerede yapılacağı sizlere danışmanlık konusunda kimlerin katkı sağlayacağı çok değerli. Bu nedenle Honaz belediyesi olarak samimiyetle söylüyorum Türkiye'deki en lüks en üst değerdeki spor salonlarında ne varsa onun bir üstünde ve yüksek kalitesinde malzemelerle donattığımız bir spor salonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Sosyal tesisleriyle yollarıyla okullarıyla sağlıklı yaşam merkeziyle daha birçok güzel yatırımla Honaz Belediyesi Türkiye belediyecilik geleneğine Türkiye belediyecilik literatürüne hatta anlayışına örnek oldu. Hiçbir yerden yardım almadan hiç borçlanmadan ve özellikle kendi öz kaynaklarını maksimum düzeyde doğru kullanarak akıllıca kullanarak neler yapılabileceğini gösterdik. Bunu yapmaya devam edeceğiz tabii ki sizlerin izni olursa sizlerin desteği olursa sizler bizi destekler oy verirseniz bu hizmetler artarak devam edecek." diye konuştu.

Törene katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'da Yüksel Kepenek'in Honaz’ı önemli yerlere getirdiğini söyledi. Horzum" Sağlık merkeziyle, Pazar yerleriyle, parklarla, düğün salonlarıyla hiç aklımıza gelmeyen spor merkeziyle… Gazi Mustafa Kemal Atatürk'de sporu her zaman başa koymuş sanatla eş değerde tutmuş ve zeki çevik ve ahlaklısını sevmiştir. Honaz Belediye Başkanımız Sayın Yüksel Kepenek'in ilçeye kazandırdığı bu tesis, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sağlıklı nesillerin geleceğimize taşınması adına oldukça önemlidir. Bu yüzden başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun." dedi. 

Konuşmaların ardından yapılan açılış duası ve kurdele kesimi ile tesis hizmete girdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!