Denizli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Honaz'da 14 Şubat'a yakışır anlamlı açılış

Honaz'da 14 Şubat'a yakışır anlamlı açılış
Honaz Belediyesi tarafından yapılan Ayşe-Mevlüt Kuru Parkı, gerçekleştirilen törenle açıldı. Geçtiğimiz yıl eşini kaybeden Mevlüt Kuru, eşinin vefatı sonrası adını yaşatmak için hayır yaparak ilçeye park kazandırılmasını sağladı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde açılışı gerçekleştirilen park, günün önemine anlam katarken, açılışa katılanları da duygulandırdı.

Honaz Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir açılış gerçekleştirdi. Belediye tarafından ilçenin Haydar Mahallesi'ne yapılan çocuk parkı ardında barındırdığı hikâye ile açılışa katılan herkesi duygulandırdı. İlçede yaşayan Mevlüt Kuru, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eşinin adını yaşatmak için hayır yapmaya karar verdi. Bununla ilgili belediyeye başvuran Kuru'ya Başkan Yüksek Kepenek, mahalleye çocuk parkı yapılması önerisinde bulundu. Öneriyi kabul eden Mevlüt Kuru, eşinin adının parkta yaşatılmasını istedi. Honaz Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkına Ayşe-Mevlüt Kuru Parkı adı verildi.

Mevlüt Kuru'nun eşi için yaptığı hayırla yapımı tamamlanan park bugün 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleştirilen törenle açıldı. Günün önemine uygun hikâyesi ile açılan park, törene katılan ilçe sakinlerini de duygulandırdı.  Haydar Mahallesi'nde gerçekleştirilen açılışta Ayşe Kuru için lokma hayrı da gerçekleştirildi.

BAŞKAN KEPENEK: YAPTIĞIMIZ AÇILIŞLARIN EN ANLAMLI, EN GÜZELİ VE EN ÖZELİNDEYİZ

Açılışta bir konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Mevlüt Kuru'nun yaptığı hayır nedeniyle kendisine teşekkür ederken, hayatını kaybeden ve ismi verilen Ayşe Kuru'ya Allah'tan rahmet diledi. Başkan Kepenek törende yaptığı konuşmada, 'Onlarca açılış yaptık. Onlarca temel atma töreni yaptık. Bugün belki onlardan en anlamlısı, en güzeli ve en özelindeyiz. Zor bir konuşma olacak. Bugün 14 Şubat. Öbür dünyaya göç etmiş değerli eşine ne kadar bağlı olduğunu ne kadar onu sevdiğini, ne kadar aile kavramının güçlü ve değerli olduğunun çok güzel bir günündeyiz. Anlamlı parkın açılışındayız. Kendisi küçük görünen bu park aslında o sevgiyi, o aşkı o güzelliği içinde barındırıyor. Ben bu mahallede doğdum. Benim canım mahallem, benim akrabalarım, benim değerli komşularım. İnsanın bazen bir şeyleri söylerken boğazı düğümlenir ya. Ben de onu yaşıyorum şu an da. Bizim böyle abilerimiz, böyle vatandaşlarımız olduğu sürece bizim ülkemizin hiçbir zaman sırtı yere gelmeyecektir. Kadının ne kadar değerli olduğunu, ailenin ne kadar değerli olduğun bize bir kez daha hatırlattığı için Mevlüt abime teşekkür ediyorum. Bana 5-6 ay önce geldiklerinde biz böyle biz hayır yapacağız dediklerinde, ben de bir park yapalım, çocuklar orada eğlensin, orada yetişsin dediğimde yüzleri gülmüştü. Ayşe'nin adı olacak denmişti. Ayşe teyzemizin adı bugün parkımızda. Allah onu nurlar içerisinde yatırsın. Bu ülkede halan çok güzel insanlar, anlamlı işler yapmaya devam ediyor. Buna ihtiyacımız var. Bizim el ele verip ülkemizin gençlerimizin geleceğini düşünme sorumluluğumuz var. Ben bu parkı kullanan herkesin, Ayşe teyzemizin arkasından hayır duası etmesini diliyorum. Anlamlı bir 14 Şubat oldu bizim için.' ifadelerini kullandı.

Honaz'da 14 Şubat'a yakışır anlamlı açılış

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!