Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Hukuk Ofisimizin Hizmetleri  

Hukuk Ofisimizin Hizmetleri  

Hukuk Ofislerinin Kapsamı Nedir?

 

Bir avukatlık bürosu elbette ki büyük kapasiteli işlere ve davalara bakabilir. Tek bir avukattan oluşan bürolar mahkeme saatinde avukatın adliyeye gitmesi ile kapanır. Sekreteri veya stajyeri ofise gelen müracaatlara veya telefonlara tatmin edici cevaplar veremeyebilecektir. Bu gayet normaldir, tek şahıs bürolarda sık yaşanan bir durumdur.

 

 Teknolojik gelişmeler bu sorunun da önüne geçebilmektedir. Hukuk ofisleri ise birden fazla avukatın bir arada çalışabildiği, gerektiğinde gün içinde toplantılar yaparak mevcut davalar hakkında gelişmeleri değerlendirdiği avukatlık bürolarıdır.

 

 Herhangi bir avukat dışarı çıkmış olsa bile muhatap alabileceğiniz bir başka avukat mutlaka bulunacaktır. Bu kapsamda hizmetlerini yürüten Özde Hukuk Ofisi de konusunda deneyimli avukatlardan oluşan bir yapıya sahiptir.

 

Müvekkillerimizin yasal haklarının korunması ve yükümlülüklerinin neler olduğu konusunda bilgilendirilmesi konusunda danışmanlık yapıyoruz. Aynı zamanda avukatlık hizmeti de vererek hukuki süreçlerde Özde Hukuk Ofisi olarak yanlarındayız. Tüm hukuki ve cezai işlemlerde, menkul ve gayrimenkul sorunlarında, ticari işlerde, fikri mülkiyet konusunda, vergi ve cezai işlemlerde temsil ediyoruz.

 

 Ulusal düzeyde hukuki hizmet veren, daima en iyi sonuçları, gelişmeleri ve yenilikleri ön planda tutan ofis anlayışı ile Adana avukat yardımına ihtiyacı olan herkesin yanındayız. Özde Hukuk Ofisimiz Adana ili ve bölgesinde tanınan en iyi hukuk ofisleri içerisinde yer almaktadır.

 

 Ofis İçi Çalışmalar Nelerdir?

 

 Duruşmaya girecek olan avukatlarımızın duruşma için ön hazırlıkları, değerlendirmeleri, dosyalarının hazırlanması işlemleri ofis için ortak çalışma ile yürütülür. Hiçbir davada eksik belge veya sunum yapılmasına izin verilmez.

 

 Bu çalışmalar Özde Hukuk Ofisi içerisinde sekreterler, stajyer avukatlar ve avukatlar tarafından ortak bir şekilde yürütülür. Her bir avukatımız bireysel sorumluluğunun yanında hukuk ofisinin de sorumluluğunu ön planda tutar.

 

 Farklı Konularda Uzman Avukat Hizmeti

 

 Müvekkillerimize sağladığımız hukuki yardımın yanında, ortaya çıkabilecek sonuçları tüm detayları ile inceleyen ofisimiz, karşılaşılabilecek riskleri de öngörebilen bir donanıma sahiptir. Hukuki süreci takip ederek konusuna hakim avukatlarla karmaşık işleri çözebilen ekip çalışması yapılmaktadır. Farklı konularda özel yeteneklere sahip avukatlarımız, hakim oldukları uzmanlık dallarına göre gereksinimleri tespit ederek sürecin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlamaktadır.

 

 İş hukuku, ticaret, banka işlemleri, dolandırıcılık, şirket hukuku, boşanma hukuku, ceza hukuku, fikri mülkiyet, şirket birleşmeleri ve devralma işlemleri, sermaye ve finansman işlemleri, emlak, vergi gibi daha birçok konuda Özde Hukuk Ofisi tarafından danışmanlık hizmeti de verilmektedir. Her konu başlığı kendi alanında belirli bir bilgi birikimi ve tecrübe gerektirir.

 

 Farklı disiplinler ve deneyimler sayesinde tam hizmet karşılığını vermeye çalışır. Ofisimiz aracılığıyla hukuki yardım alan müvekkillerimiz birçok davada bulunmaz, zaman ve para harcamaz, kendi işleriyle meşgul olurlar. Her mahkeme ve hukuki işlemlerden ise anında haberdar olarak bilgi sahibi olurlar. Herhangi bir ihtilafla karşılaşmamaları için çözüme ve risklere odaklı danışmanlık hizmetlerimizden yararlanırlar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!