Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İlk mahalle iftarı Anafartalar’da

İlk mahalle iftarı Anafartalar’da
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları, Ramazan ayının manevi atmosferini Anafartalar Mahallesi'nde başladı. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Anafartalılarla bir araya gelerek gönül sofrasında buluştular.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenleyeceği iftar sofralarının ilk durağı olan Anafartalar Mahallesi'nde, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları, davetliler ve mahalle sakinleri bir araya geldi. Başkan Osman Zolan ve eşi, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Ramazanlarını tebrik ettiler ve yapılan duanın ardından mahalle sakinleriyle birlikte iftarlarını açtılar.

Başkan Zolan, geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek, "Allah’ım tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Ramazan ayı yardımlaşma, dua ve ibadet ayıdır. Yardımlaşarak, birbirimize sahip çıkarak ve birbirimize dua ederek Allah’ın yolumuzu açık eylemesini diliyorum" şeklinde konuştu.

İlk mahalle iftarı Anafartalar’da

“Anafartalar parmakla gösterilen bir mahalle haline geldi”

Denizli'nin Anafartalar Mahallesi'nde gerçekleştirilen yatırımların değerlendirildiği bir programda konuşan Başkan Osman Zolan, mahallede yapılan çalışmaları detaylarıyla anlattı. Doğalgaz ve içme suyu hatlarının değiştirildiğini, kanalizasyon sistemlerinin yenilendiğini ve yağmur suyu hatlarının yapıldığını belirten Zolan, mahalle sakinlerinin sabrı ve desteğiyle bugün Anafartalar'ın örnek gösterilen bir mahalle haline geldiğini ifade etti. Anafartalar'ın Denizli için özel bir konuma sahip olduğunu vurgulayan Zolan, mahallede yapılan üst yapı çalışmalarıyla birlikte Anafartalar'ın şehre değer kattığını dile getirdi.

İlk mahalle iftarı Anafartalar’da

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da, sağlık ve afiyet içinde Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Başkan Zolan'ın gönül sofrasında hemşehrilerle buluşmasına vesile olduğu için teşekkür etti. Milletvekili Nilgün Ök ise, Ramazan ayının idrak edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ve bu mutluluğun Denizli'de yaşanmasına imkan sunan Başkan Zolan'a teşekkür etti.

İlk mahalle iftarı Anafartalar’da

İlk mahalle iftarı Anafartalar’da

İlk mahalle iftarı Anafartalar’da

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!