Denizli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İşkur Denizli Insan Kaynaklari Ve Istihdam Fuari DENIF 2017açilişi Yapildi

İşkur Denizli Insan Kaynaklari Ve Istihdam Fuari DENIF 2017açilişi Yapildi
Işkur Denizli Insan Kaynaklari Ve Istihdam Fuari DENIF 2017açilişi Yapildi

DenizliİnsanKaynakları veİstihdamFuarı(DENİF), 2017 yılıaktivitesini 30Mart 2017 tarihinde, Denizli ValiYardımcısıSayın Ali Cergibozan, Denizli BüyükşehirBelediyeGenelSeketeri Mustafa Ünal, PamukkaleÜniversitesiRektör V. Prof. Dr. ErdinçDuru, PamukkaleKaymakamı Hayrettin Baloğlu, MerkezefendiKaymakamıŞükrüGörücü, PamukkaleBelediyeBaşkanYardımcısıTürkayGözlükaya, MerkezefendiBelediyeBaşkanYardımcısıHasanKılıç, TürkiyeİşkurumuGenelMüdürlüğüİşgücüPiyasası ve İstatistikDairesiBaşkanıAbdüllatifGökdere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Çevre ve Şehircilik İl MüdürüFikretBüyüksoy, SosyalGüvenlikKurumu İl Müdürü Abdullah Mersin, İl MilliEğitimMüdürü Mahmut Oğuz, Çalışma ve İşKurumu İl Müdürü V. Fatih Işık, Organize SanayiBölgeMüdürü Ahmet Taş, Pamukkale ve MerkezefendiSosyalYardımlaşma ve DayanışmaVakfıMüdürleri, SivilToplumKuruluşuTemsilceleri, işverenler ve çoksayıdavatandaşınkatılımıileDenizli Çalışma ve İşKurumu İl MüdürlüğüHizmetBinasıYerleşkesindegerçekleştirildi.

AçılışKonuşmasınıyapan Denizli Çalışma ve İşKurumu İl MüdürüSayın Fatih Işık ‘’ TürkiyeİşKurumu, işgücüpiyasalarındagenişkitlelerekalitelihizmetlervermeyi, klasikiş ve işçibulmahizmetlerininötesindeaktif ve pasifişgücüprogramlarınıetkinuygulamayı, bölgemizinişsizliksorununaçözümlerüretmeyi ve modern biristihdamkurumuolarakfaaliyetlerinibaşarıylasürdürmeyiamaçlamaktadır ‘’dedi.

Işık, CumhurbaşkanımızSayın Recep TayyipERDOĞAN’ınçağrılarısonrasındaişsizliğinazaltılması veistihdamınartırılmasıhedeflerineyönelikolarakÇalışma ve SosyalGüvenlikBakanımız Dr. Sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun 6 Ocak 2017 CumagünüKonya’dabaşlattığı “ÇalışmaHayatındaMilliSeferberlik” programıkapsamındaçalışmalarınayönverdiklerinidilegetirenIşık, Denizli’deyaptıklarıçalışmalarilevatandaşlarımızaişbulmakonusunda en iyihizmetisunmayıamaçladıklarınıdilegetirdi.

 

ProgramaAnkara’dankatılan, TürkiyeİşKurumuGenelMüdürlüğüİşgücüPiyasası ve İstatistikDairesiBaşkanıAbdüllatifGökdereise ‘’ Cumhuriyetimizin 100.Yaşınaerişmeninkıvancınıyaşamaküzereolduğumuzbusüreçte, ülketarihimizaçısındanönemlibirvirajıdahaardımızdabıraktık.İŞKUR olarakiSayınCumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin, hainplanlarkarşısındakikararlıduruşuile‘ hiçdurmadanyoladevam ‘ düsturuylaçalışmalarımızısürdürmeyedevametmekte ve eşşizülkemize ve azizmilletimizehizmetyolunda, 2023 hedeflerineulaşmakiçineminadımlarlailerlemekteyiz. ‘’ dedi.

 

ValiYardımcısıSayın Ali Cergibozan, ‘’ Denizlimizsanayi ve ticarettelokomotifbirilolarakTürkiye’deişsizliğinazaltılmasındaönemlibirroloynamaktadır. Denizli mermer, teksil, kablo  vb.  Güçlüsanayisiilekendikendineyatebilenillerimizdenbiridir ‘’ dedi. Cergibozan, Denizli’dekiişpotansiyelininiyideğerlendirilmesindeve  İşsizliğindüşürülmesindeİŞKUR’unrolübüyükdedi.

İkigünsürenfuarda, farklısektörlerden 53 firma vatandaşlabuluşmaimkanıbuldu.

 

 

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!