Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Kaleliler, Başkan Zolan’ı bağrına bastı

Kaleliler, Başkan Zolan’ı bağrına bastı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte Kale ilçesini ziyaret etti. Zolan, ilçe sakinlerinin sıcak karşılamasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Güler yüzle hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte Kale ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Kale Pazaryeri'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Zolan, esnafla bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Güler yüzle hizmet anlayışını vurgulayan Başkan Zolan, "Güler yüzle hizmetlerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaleliler, Başkan Zolan’ı bağrına bastı

Programa eşi Berrin Zolan, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti Kale İlçe Başkanı Yusuf Ercanlı ve diğer ilçe yetkilileri de katıldı. Başkan Zolan daha sonra, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindekilerle birlikte Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı. Başkan Zolan, ilçe ziyaretleri ve koordinasyon merkezi açılışıyla birlikte halkla daha yakın temas kurarak, bölgeye yönelik projelerini paylaşma ve vatandaşların beklentilerini dinleme fırsatı buldu.

Kaleliler, Başkan Zolan’ı bağrına bastı

“Yine birlikte başaracağız” 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte Kale ve tüm ilçelere hizmet eder hale geldiklerini anlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kale Belediyesi işbirliği ile ilçenin birçok ihtiyacını giderdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Yeter mi, tabi ki yetmez. Denizli’mizde, Kale’mizde ve tüm ilçelerimizde daha yapacak işlerimiz, gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var. İnşallah yine birlikte başaracağız, yine Kale’miz, Denizli’miz kazanacak. Güler yüzle hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha konforlu ve mutlu yaşaması için inşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz gayret edeceğiz” diye konuştu. 

Kaleliler, Başkan Zolan’ı bağrına bastı

Kaleliler, Başkan Zolan’ı bağrına bastı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!