Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Kızılyer Sosyal Tesisi’nin Temeli Atıldı

Kızılyer Sosyal Tesisi’nin Temeli Atıldı
Denizli’nin Honaz İlçesi Kızılyer Mahallesi’nde Sosyal Tesis İnşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “İlçemize kazandırdığımız onyedinci sosyal tesis projesi hayırlı olsun” dedi.

Düzenlenen temel atma törene Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz İlçe Başkanı Ramazan Güngördü, Denizli önceki belediye başkanlarından Ali Marım, muhtarlar ve çok sayıda Kızılyerli vatandaşlar katıldı.

“Dörtbuçuk yılda onyedi mahallemize sosyal tesis kazandırdık”

Kızılyer Mahallesi’nde sosyal tesis temel atma törenini gerçekleştiren Başkan Kepenek yaptığı konuşmada; “Evet göreve gelirken sözler vermiştik. Bu sözlerin birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızılyer Mahallemizde en çok ihtiyaç duyulan nedir diye sorduğumuzda vatandaşlarımıza, başımızı yağmurdan çamurdan kardan sıcaktan koruyacak kapalı bir alanımız yok. Bu konuda bize elimizden tutun proje üretin ve bunları yapın demişlerdi. Biz herhalde biraz işi abarttık sadece 4 buçuk yılda 17 mahallemizin sosyal tesis sorunu çözdük. Mahallemize, halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu arsa maalesef göreve geldiğimizde yoktu Kızılyer’de arsa sorunu vardı. Bu arsayı biz satın aldık. Birçok belediye arsa satarken biz Honaz Belediyesi olarak arsalar satın aldık. Bunu başarabildiysek ne mutlu bize. Bu arsayı ben bizlere satan ve o konuda da bizlere destek olan çok değerli aileye de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kızılyer Mahallesi

Temel atma töreninde bir konuşma yapan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’da; “ Sayın belediye başkanımız bir temel daha atıyor ki gerçekten de insanlara dokunan, her şekliyle sorunlarının çözülebileceği eserler üretiyor. Derman belediyeciliğin en güzel şeklini bizlere sunduğu için de Sayın belediye başkanıma şahsınız da teşekkürü bir borç biliyorum. İyi ki varsın Yüksel başkanım. Kızılyer Sosyal Tesisi şimdiden mahalle halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Kızılyer Mahallesi

Konuşmalarının ardından protokol üyeleri hep birlikte butona basarak projenin temeline ilk harcı attılar ve hazırlanan iftar yemeğinde vatandaşlar ile birlikte aynı sofrayı paylaştılar.

Kızılyer Mahallesi Sosyal Tesisi projesi yaklaşık 1300 metrekarelik bir kapalı alana sahip olacak. Bu alan içinde kapalı pazaryeri, sosyal donatılar, mutfak, taziye salonu, gelin damat odası da yer alacak.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!