Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

KOCER GMBH Dodurgaspor gümbür gümbür geliyor!

KOCER GMBH Dodurgaspor gümbür gümbür geliyor!
Süper Amatör Küme’de sezonu Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çal Belediyespor mücadelesi ile açacak olan KOCER GmbH Dodurgaspor, son dakika transferleri ile rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Sezona Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e yükselme hedefiyle hazırlanan ve transferlerini de bu doğrultuda gerçekleştiren KOCER GmbH Dodurgaspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Çal Belediyespor deplasmanı öncesi hazırlıklarını tamamlarken, fırsat transferleri konusunda da bombaları patlattı. Transfer dönemi boyunca kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Acıpayam temsilcisi, son olarak hafta içerisinde yaptığı görüşmeler sonucunda Beyağaç’tan forvet Hasan Berathacanlı, Acıpayam Belediyespor’dan forvet Hakan Demir, orta saha Hüseyin Acar ve Hisarspor’dan sol bek Kazım Keskin’i kadrosuna dahil etti. 
“Üç puan alacak güce sahibiz”
Çal Belediyespor maçına kadrosuna dahil ettikleri yeni isimlerle birlikte çok iyi hazırlandıklarını, çok iyi bir transfer ve hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz, “Zor bir fikstürle yeni sezona başlayacağız. Geçen sezondan çok daha zor bir sezonun bizleri beklediğinin bilincindeyiz. Ancak biz de geçen yıldan çok daha güçlü bir ekiple iddialı bir şekilde yeni sezona hazırlandık. Özellikle kadromuza kattığımız yeni isimlere fazlasıyla güveniyoruz. Her ne kadar sezona deplasmanda başlayacak olmamız dezavantaj gibi görünse de alacağımız olası bir üç puanla sahamızdaki ikinci hafta maçına çok daha moralli ve inanmış bir ekiple çıkma fırsatımız var. Biz de buna avantaj gözüyle bakıyoruz. Çal Belediyespor zorlu ve özellikle evinde oynadığında çok tehlikeli bir ekip. Ancak çekinmiyoruz rakibimizden. Kazanacak, üç puan alacak güce fazlasıyla sahibiz. İç sahada oynayacak olduğumuz maçlarda taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak. Hedefimiz Süper Amatör Küme’de kalıcı olmak değil. Biz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 
“Taşın altına vücudumuzu koyduk”
Çal Belediyespor maçı öncesi konuşan Kulüp Menajeri Haydar Çar ise, “Rakibimizin gücü kadar kendi gücümüzün de farkındayız. Ligde fark yaratacak bir ekip kurabilme adına elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk. Transferlerimizi de bu doğrultuda gerçekleştirdik. Çal deplasmanı öncesi yaptığımız transferler de hedefimize bizi ulaştıracak doğrultuda yapılmış hamleler. İnşallah sezonun ilk maçını kazanıp ikinci hafta kendi evimizde oynayacağımız maça çok daha moralli ve motive çıkmak istiyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bu sene her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!