Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Komşusunun köpeğini çuvala koyup sürükledi Denizli'de Vahşet Anları

Denizli'de iddiaya göre, geçtiğimiz Cumartesi günü M.K. isimli bir kişi komşusu Emel T.'ye ait Paşa isimli köpeği çuvala koyup, arabasının bagajında koydu. Köpeğin yaşayıp yaşamadığı bilinmezken, komşunun köpeği çuvala koyarak sürükleme anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Olayın ardından köpeğin sahibi komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay, 19 Aralık Cumartesi günü sabah saat 09.30 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emel T.'ye ait olan Paşa isimli köpek, bir anda kayboldu. Sokağa çıkma yasağında köpeği kısıtlı bir bölgede arayan genç kadın, Pazartesi günü hemen karakola giderek şikayetçi oldu. Olayı araştıran polis ekipleri, Emel T.'nin yaşadığı evin hemen bitişiğindeki ve sokak üzerinde bulunan diğer binalarda yer alan güvenlik kameralarına ait kayıtları inceledi.

 

KÖPEĞİ GÖTÜRÜLME ANI KAMERALARDA

Polisin incelediği kayıtlardan kadının evinin bitişiğindeki kameraya ait kayıtlarda köpeğin nasıl ortadan kaybolduğunda ait görüntüler çıktı. Görüntülerde Emel T.'nin komşusu olduğu öğrenilen M. T.'nin köpeği çuvala koyup arabanın bagajına koyduğu daha sonra da arabaya binerek sokaktan ayrıldığı yer alıyor. Bunun üzerine genç kadın, komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

3 AY ÖNCE SAHİPLENMİŞ

Paşa'nın sokak köpeği olduğunu ifade eden Emel T., "Sokakta şiddet gördüğü için onu Eylül ayında sahiplendim. Zaten neredeyse 2 yıldır bizim kapının önünde, bu sokakta duruyordu. Hiçbir zararı yoktu. Sessiz sakin ürkek bi köpekti. Sadece sabahları tuvalete giderken karşılaştıkları için sinir oluyorlardı. Kendi çocukları korkuyormuş" dedi.

ÖLDÜ MÜ YAŞIYOR MU BİLMİYORUZ

Komşusunun daha önce köpeğe şiddet uyguladığını iddia eden genç kadın," Yine Cumartesi günü köpeği sabaha karşı tuvalet için bıraktım sokağa. Alışık olduğu içn sabahları orda arkdaşlarıyla oynuyor, akşamüstü alıyorum eve. Köpek asla evn önünden gitmez göremeynce aradım sokak sokak. Cumartesi ve pazar sokağa çıkma yasağı olduğu için hemen pazartesi de karakola gittim. Şüpheleniyordum birşey yaptılar dedim. Daha önce de köpekleri zehirleyeceğiz demişlerdi. Polis kamera kaytlarını aldı yan binanın kamerası var. Kamera kayıtlarında da herşey ortada. Köpeğimin sağ olup olmadığını bilmiyorum. Kendisi yaşıyor öldürmedim diyor ama 40 kiloluk bir hayvanı öyle çuvala koyarak arabanın bagajına rahatlıkla atamaz. Ben gerekli tüm başvurularımı yaptım. Paşa için adalet istiyorum" dedi.

köpek

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!