Denizli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Magaza isiklari ve magaza aydinlatma

Magaza isiklari ve magaza aydinlatma

Magaza aydinlatma, magaza alaninin dekorasyonunda ana unsurlardan biridir cunku kalitesi ve turu, istenilen mekanin kimliginin olusturulmasinda cok onemli bir etkiye sahip olacaktir. Bu nedenle magazanin aydinlatmasi cok onemli hale geldi ve eskisinden daha fazla ilgi gormeye basladi.

 

Bu konuyu ve alan aydinlatmasinin onemini daha iyi anlamak icin, magaza aydinlama alanindaki aydinlatmanin en onemli gorevlerinden bazilarina kendinizi alistirmaniz daha iyi olacaktir.

Magazada aydinlatmanin ilk ve en onemli gorevi, magazadaki tum mal ve urunlerin dogru ve dogru kalitede gorulebilmesi icin yeterli aydinlatmayi saglamaktir.

 

Bir magazada isigin ikinci gorevi veya rolu, musterilerin veya yoldan gecenlerin dikkatini vitrin veya magaza icindeki onemli urunlere cekmek ve bunlari one cikarmaktir. Vitrinlerde bu aydinlatmanin onemi daha fazladir cunku uygun bir aydinlatma ile yoldan gecenlerin dikkatini tamamen magazaniza cekebilirsiniz.

 

Aydinlatmanin bu ortamdaki ucuncu rolu ise mekanin genel dekorasyonuna uygun, gorsel guzelligi arttiracak ve musteriye iyi bir his verecek sekilde dekoratif aydinlatma olusturmaktir. Bunlarin yani sira magazanizda bir noktadan digerine hareket edebilmeleri icin magaza icerisinde musterileri istenilen yone yonlendirmek amaciyla dekoratif lineer isik kullanabilirsiniz.

 

Elbette magazanin aydinlatmasinda kullanilan isiklarin kalitesine de dikkat etmelisiniz ki en iyi sonucu alabilirsiniz. Uygun bir magaza aydinlatmasinin asagidakiler de dahil olmak uzere belirli ozelliklere sahip olmasi gerekir:

 

Yuksek verimlilik ve optimum isik

Nesnelerin ve esyalarin gercek rengini goruntulemek icin yuksek renksel geriverim indeksi

 

Lambanin yuksek guc faktoru, en dusuk enerji kaybi anlamina gelir

 

Isigi tam olarak aydinlatma yonunde parlatmak icin kaliteli isik ve hassas tasarim

 

Urunun kalitesini garanti etmek icin gecerli, kosulsuz garanti

 

Ornegin rayli lambalar, lineer lambalar veya AR111 lambalar da dahil olmak uzere her turlu Tekwat magaza aydinlatmasi, garantinin yani sira mekandaki aydinlatma ekipmanlarinin bakim ve onarim maliyetlerini azaltmak amaciyla uc ila bes yil kosulsuz garantiyle sunulmaktadir. Urunlerin kalitesi.

 

Ayrica magazanizin aydinlatmasiyla ilgili tavsiye almak veya sokak lambalariyla ilgili daha fazla bilgi edinmek icin Ecovat danismanlari ve teknik muhendisleriyle iletisime gecebilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!