Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Mazbatasını Alır Almaz İlk Nikah Töreni Kıydı

Mazbatasını Alır Almaz İlk Nikah Töreni Kıydı
Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, mazbatasını alarak görevine başladı. Konya, görevine hızlı bir giriş yaparak ilk resmi işini gerçekleştirdi ve genç bir çiftin nikahını kıyarak dikkatleri üzerine çekti.

Başkan Konya, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 52 gibi güçlü bir oy oranıyla başkan seçilmişti. Sarayköy Hükümet Konağı'nda mazbatasını teslim alan Konya'ya, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Göreve başlamasıyla birlikte Sarayköy Belediyesi'ne adım atan Konya, kalabalık bir ekiple düzenlenen törenle görevine başladı.

Mehmet Salih Konya,

DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILMADI

Ancak, önceki dönem belediye başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın devir teslim törenine katılmadı. Başkan Konya, bu duruma rağmen göreve başlamakta kararlıydı ve ilk iş olarak genç bir çiftin mutluluğuna tanıklık ederek nikahlarını kıydı.

Sarayköy halkı, yeni başkanları Mehmet Salih Konya ile birlikte belediyenin hizmetlerinde yeni bir döneme adım atmış oldu.

Mehmet Salih Konya,

VAATLERİNİ YERİNE GETİRMEYE BAŞLADI
Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, göreve başlamasıyla birlikte ilk adımlarını atarak vaatlerini yerine getirmeye başladı. Seçim sonrası aldığı destekle mazbatasını alan Başkan Konya, Belediye Devir Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, Sarayköy'e hizmet etme sözünü bir kez daha dile getirdi.

DEVİR TESLİM TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİ

Başkan Konya, "Sizlerin desteği ve oylarıyla kazandığımız seçim sonrası bugün mazbatamızı alarak Belediye Devir Teslim Törenini gerçekleştirdik. Sarayköy'e 5 yıl boyunca hizmet etmek üzere mecliste görev yapma yetkisini veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Sarayköyümüzü ismine yakışır bir yer yapmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Sözümüz söz. Biz yapacağız, Sarayköy kazanacak" ifadelerini kullandı.

GENÇ BİR ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Başkan Konya'nın göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği önemli adımlardan biri de genç bir çiftin nikahını kıymak oldu. Dudu Avcı ve Mehmet Akçay çiftinin nikahlarını Sarayköy Kültür Merkezi'nde kıyan Başkan Konya, hizmetlerine başlarken Sarayköy halkının güvenini bir kez daha kazandı.

Başkan Konya'nın bu adımları, Sarayköy'ün geleceğine dair umutları arttırırken, vatandaşlar tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!