Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Merkezefendi Belediyesi 6. Girişimci Kadınlar ve El Emeği festivali başlıyor

Merkezefendi Belediyesi 6. Girişimci Kadınlar ve El Emeği festivali başlıyor
Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel 'Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali' 9 Şubat Cuma günü başlıyor. Başkan Doğan, festivalin üç gün boyunca dolu dolu geçeceğini belirterek, tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, girişimci kadınlara destek olma vizyonunu sürdürerek, festivalin gelenekselleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Doğan, kadınların sosyal, mutlu ve huzurlu bir ilçede yaşamalarını sağlamak amacıyla göreve geldiklerinden beri birçok alanda çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Festivalin altıncısının düzenleneceği bu yıl, kadınları desteklemeye devam edeceklerini belirten Başkan Doğan, festivalin büyük ilgi görmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Festival, 9 Şubat Cuma günü saat 12.00'de başlayacak ve 10-11 Şubat tarihlerinde de devam edecek. Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte 250'nin üzerinde stant yer alacak. Festivalde, satış stantları, etkinlikler, atölyeler, konserler, çocuk etkinlikleri ve sürpriz etkinliklerle dolu bir program sunulacak. Başkan Doğan, tüm hemşehrileri festival boyunca gerçekleşecek etkinliklere davet etti.

Merkezefendi Belediyesi 6. Girişimci Kadınlar ve El Emeği festivali başlıyor

FESTİVAL DOLU DOLU GEÇECEK
Her zaman renkli görüntülerin ortaya çıktığı festivalin ilk gününde; bez çantaya taş baskı boya etkinliği, canlı karikatür performansı, seramik boyama, ebru etkinliği ve kukla gösterisi olacak.
10 Şubat Cumartesi günü; Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, çocuklar için kum boyama etkinliği, canlı karikatür performansı, magnet boyama etkinliği, çocuklar için sevgi bilekliği yapımı, bez çantaya taş baskı boya etkinliği, çocuklar için çerçeve boyama etkinliği, çocuklar için kukla gösterisi ve Tolgay’ın sahne aldığı kadınlar matinesi olacak.
Festivalin son gününde ise; önlük taş baskı etkinliği, bez çantaya taş baskı etkinliği, canlı karikatür performansı, Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, ebru etkinliği gerçekleştirilecek. Çocuklar için ise; sevgi bilekliği yapımı, kum boyama etkinliği ve kukla gösterisi gerçekleştirilecek. Etkinliklerin ardından saat 20.00’de Merkezefendi Belediye Orkestrası 90’lar Pop Konseri kostümlü konseptli performans sergileyecek.
Birbirinden keyifli çocuk etkinlikleri de festival boyunca devam edecek.
Merkezefendi Belediyesi 6. Girişimci Kadınlar ve El Emeği festivali başlıyor

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!