Denizli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Merkezefendi Belediyesi'nden Yatağa Bağımlı Hastalara Destek

Merkezefendi Belediyesi'nden Yatağa Bağımlı Hastalara Destek
Merkezefendi Belediyesi, sosyal sorumluluk anlayışıyla hasta bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlayan bir hizmete imza atıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yatağa bağımlı vatandaşlara destek olmak amacıyla çift motorlu hasta yatağı hizmetini başlattıklarını belirtti.

Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hasta bireylerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla çift motorlu hasta yatağı desteği sağlıyor. Ekonomik durumu yetersiz ve epikriz raporuna sahip olan vatandaşlar, tedavi süreçlerinde kullanmak üzere bu hizmetten faydalanabiliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yatağa bağımlı vatandaşlara destek olmayı amaçlayan bu hizmetle ilgili, "Hasta yatağı desteğiyle, evde bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sağlanan çift motorlu hasta yatakları, hem hastaların konforunu artırıyor hem de ailelerine pratik bir çözüm sunuyor.

Hasta yatağı hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden başvuru yapabilecek ve bilgi alabilecekler. Gelen talepler titizlikle değerlendirildikten sonra zor durumdaki ihtiyaç sahibi hastalara çift motorlu hasta yatağı desteği sağlanacak.

Hastaların yatağa ihtiyaçlarının kalmaması dahilinde Merkezefendi Belediyesi, yatakları teslim alıp dezenfekte ediyor ve yeni ihtiyaç sahiplerine raporlarıyla beraber teslim ediyor. Vatandaşın evine götürülen yatağın kurulumu yapıldıktan sonra kullanımı da ekipler tarafından anlatılıyor.

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Engellilerin, yaşlıların ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarına devam ettiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Evden çıkamayan, hareket kabiliyeti az veya hiç olmayan, yatağa bağımlı vatandaşlarımıza bir nebze de olsa rahat etmelerini sağlamak gayesi ile hasta yatağı desteğinde bulunuyoruz. Ekonomik zorluk çeken ailelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sıkıntılarını her zaman gidermeye çalışıyoruz. Engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza talepleri doğrultusunda elektronik hasta yataklarını teslim ettik. Hastane tipi donanımlı ve kumandalı yatakların çift motoru sayesinde yaşlı vatandaşlarımız hem sırt hem de ayak kısmını rahat bir şekilde hareket ettirilebiliyor. Elektronik yatak sayesinde hasta yakınları, hastaların yemek yeme, dinlenme gibi ihtiyaçlarını daha rahat ve konforlu bir şekilde karşılayabiliyor. Merkezefendi Belediyesi olarak iyi günümüzde, kötü günümüzde, hastalıkta sağlıkta hep beraberiz” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!