Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteoroloji duyurdu: Denizli'de bir bahar havası, yaz sıcaklığı…

Meteoroloji duyurdu: Denizli'de bir bahar havası, yaz sıcaklığı…
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 2 Nisan 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün etkili olmasıyla birlikte gün içerisinde termometreler 31 derece seviyelerine kadar tırmanırken adeta yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Öte yandan sıcaklıklar yarından itibaren 5 derecelik bir düşüş yaşasa da Denizli’de güneşli gökyüzü hafta sonuna kadar yüzünü göstermeye devam edecek. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporuna göre adeta yazdan kalma bir gün yaşanırken, sıcaklıkla ilgili bugün ve haftanın geri kalanı için uyarılar art arda geldi.

Haftanın ikinci iş gününe 17 derecelik sıcaklıkla başlayan Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporuna göre adeta yazdan kalma bir gün yaşanırken, sıcaklıkla ilgili bugün ve haftanın geri kalanı için uyarılar art arda geldi.

Haftanın ikinci iş gününe 17 derecelik sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Sıcaklık Bugün en yüksek 31 dereceye kadar çıkacak.

 

SICAKLIK 20 DERECE ÜZERİNDE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli genelinde sıcaklık bugün zirve yaparken hafta sonuna kadar düşüşte olsa da yine de 20 derece üzerindeki seyrini sürdürüyor.

Haftanın üçüncü gününde (ÇARŞAMBA) sıcaklık sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 30 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde sıcaklık 16 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde termometreler 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 25 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde termometreler az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 25 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!