Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteoroloji’den Denizli dondurucu soğuk, yağış ve yeni kar tahmini geldi!

Meteoroloji’den Denizli dondurucu soğuk, yağış ve yeni kar tahmini geldi!
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 24 Ocak 2024 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı en yüksek 10 derece olarak ölçülürken soğuk hava etkili oluyor. Öte yandan Meteoroloji gün vererek kar uyarısı yaptı. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji, Denizli için hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporunda soğuk hava, yağış geçişi, hafta sonu ve yeni kar yağışı uyarısı için tek tek gün verdi. İşte detaylar…

Haftanın üçüncü iş gününe 3 derecelik dondurucu soğuk bir havayla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Parçalı bulutlu hava gün boyu devam ederken sıcaklık en yüksek 10 derece olacak.

 

KAR TAHMİNİ DEĞİŞTİ, YAĞIŞ VE SOĞUK HAVA GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük yeni hava tahmin raporuna göre tüm hafta etkili olan soğuk havayla birlikte önce yağış geçişi daha sonra ise hafta sonu işaret edilerek kar yağışı uyarısı geldi.

Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 4 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 10 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sıcaklıklarda sabah saatlerinde 4 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 10 derece seviyelerinde seyrediyor.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) termometreler sabah saatlerinde hava buz keserken sıcaklık 2 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yer yer yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun son gününde ise (PAZAR) sıcaklık sabah saatlerinde buz kesen havayla birlikte  3 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde bölgesel olarak kar yağış geçişi ve çok bulutlu gökyüzüyle beraber termometreler 5 derece seviyelerinde ölçülecek.

Acıpayam, Serinhisar, Tavas, Babadağ, Baklan, Bozkurt, Çardak, Güney ilçelerinde kar yağışı tahmini yapılırken; Bekilli, Buldan, Çal, Çivril, Honaz ilçesinde ise karla karışık yağmur bekleniyor. Beyağaç, Çameli, Kale, Sarayköy de ise çok bulutlu hava ve yer yer yağış etkili olması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 3
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!