Denizli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteoroloji'den Denizli için hafta sonu açıklaması! Dondurucu soğuk ve kar için tarih verildi...

Meteoroloji'den Denizli için hafta sonu açıklaması! Dondurucu soğuk ve kar için tarih verildi...
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 6 Ocak 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler yükselişini sürdürürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 20 derece olarak ölçülecek. Yarından itibaren yüzünü göstermeye başlayan sağanak yağış geçişleriyle birlikte hafta başından itibaren termometreler düşüşe geçerken, Çarşamba günü için dondurucu soğuk ve karla karışık yağış bekleniyor. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin yeni raporuna göre şehir genelinde hafta sonu termometreler 20 derece seviyelerine kadar yükselirken yarından itibaren yağışla birlikte gün verilerek dondurucu soğuk ve kar uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Hafta sonunun ilk gününe 6 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. En yüksek sıcaklık 20 dereeceye kadar çıkarken önümüzdeki günler Denizli yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

 

YENİ HAFTADA DONDURUCU SOĞUK VE KAR GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli genelinde hafta sonu boyunca 20 derece seviyelerine kadar yükselen sıcaklığın ardından yeni haftada gün verilerek dondurucu soğuk ve karla karışık yağış için uyarısı yapıldı. 

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken gün içerisinde yer yer sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 10 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 15 derece seviyelerinde seyrediyor.

Haftanın ikinci iş gününde (SALI) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 8 derecelere kadar gerilerken gün içerisinde yer yer yağış geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 12 derece olarak ölçülüyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler 5 derece seviyerlerine kadar gerilerken dondurucu soğukla birlikte gün içerisinde yağış geçişleri bekleniyor ve hava sıcaklığı ise en yüksek 8 dereceyi gösteriyor.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜ 16 İLÇEDE KAR VAR 

Hava sıcaklığının 4 derece birden düşeceği Çarşamba günü ise merkezdeki 2 ilçe ile Sarayköy dışında kalan 16 ilçede karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının özellikle Çameli, Tavas, Çal, Bekilli, Serinhisar ilçelerinde etkili olması bekleniyor.

DENİZLİ KAYAK MERKEZİ KARA DOYACAK 

Son dönemde istenilen kar yağışını alamayan Denizli Kayak Merkezi ise önümüzdeki hafta kara doyacak. Merkezde Pazar gününden itibaren 4 gün boyunca kar yağışı bekleniyor.
 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 3
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!