Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteoroloji’den Denizli için yeni hafta açıklaması: Sıcaklık… (12 Haziran 2023 Denizli’de hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’den Denizli için yeni hafta açıklaması: Sıcaklık… (12 Haziran 2023 Denizli’de hava durumu nasıl?)
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 12 Haziran 2023 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu hava etkili olurken öğleden sonra kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış etkili olması bekleniyor. Termometreler gün içerisinde en yüksek 28 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan hafta sonuna kadar hava sıcaklığı 33 derecelere kadar tırmanıyor. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı yeni hafta hava tahmin raporunda hafta boyunca sıcaklık uyarısı yapılırken bugün için meteoroloji Denizli’yi "sarı" kodla uyardı. Denizli’de kuvvetli gökgürültülü sağanak bekleniyor. Su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. İşte detaylar…

Haftanın ilk gününe 18 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğleden sonra ise kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış etkili olması bekleniyor. Sıcaklık ise en yüksek 28 derece olması bekleniyor.

SICAKLIK YÜKSELİŞTE

Meteoroloji tarafından hazırlanan yeni hafta hava tahmin raporunda sıcaklık yükselişlerinin süreceği bildirilirken yağışlar etkisini önümüzdeki günlerde de sürdürecek.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (YARIN) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 16 derece olarak ölçülürken meteoroloji yarın için de kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış tahmini yaptı. Sıcaklık ise en yüksek 28 derece dolaylarında seyredecek.

Haftanın üçüncü gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra çok bulutlu gökyüzüyle birlikte bölgesel olarak hafif yağış geçişleri beklenirken termometreler en yüksek 30 dereceyi gösterecek.

Haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 18 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 32 dereceye kadar tırmanacak.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve yer yer etkili olan sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 33 dereceyi gösterecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!