Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteorolojiden Denizli için yeni tahmin raporu: Sıcaklık ve Sağanak yağış…

Meteorolojiden Denizli için yeni tahmin raporu: Sıcaklık ve Sağanak yağış…
Denizli hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 7 Mart 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzü şehre hakim olurken öğle saatleri sonrası ise sağanak yağış geçişler bekleniyor. Öte yandan termometreler gün içerisinde en yüksek 15 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Sıcaklık hafta sonuna kadar 20 derece seviyelerine kadar yükselirken yer yer hafif yağış geçişleri de görülebilir. Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji Denizli için hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporunda sağanak yağış için gün verirken sıcaklıkla ilgili de uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Yeni haftanın ikinci iş gününe 4 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde yerini çok bulutlu bir gökyüzü etkili oldu.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde çok bulutlu gökyüzü etkili olmaya devam ederken Denizli genelinde hava sıcaklığı en yüksek 15 derece olacak. Öte yandan öğleden sonra yer sağanak yağış geçişleri görülecek. Akşam saatlerinde ise sıcaklık 9 dereceye kadar gerileyecek.

HAFTA BOYU YAĞIŞ VE SICAKLIK NASIL?

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde yağış geçişleri bugün ve yarın da belirli saatlerde devam ederken hava sıcaklığında ise hafta sonuna kadar yükseliş var.

Yarın (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, Denizli genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 6 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte yer yer sağanak yağış etkili olurken hava sıcaklığı ise en yüksek 17 derece olarak ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde termometreler 6 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 19 dereceyi gösterecek.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde parçalı bulutlu ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık en yüksek 20 derece ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 9 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sağanak yağış geçişleri yüzünü gösterirken termometreler en yüksek 20 dereceyi gösterecek.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!