Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteoroloji’den Denizli'ye yağmur ve kar uyarısı! Dondurucu soğuk geliyor...

Meteoroloji’den Denizli'ye yağmur ve kar uyarısı! Dondurucu soğuk geliyor...
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 9 Ocak 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde etkili olan yağış bugün de devam ederken Denizli genelinde termometreler 7 derece birden düşecek. Gün içerisinde kuvvetli yağmurla birlikte en yüksek sıcaklık 15 derece olarak ölçülürken, kar yağışı ve dondurucu soğuk uyarıları art arda geldi. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin 5 günlük yeni hava tahmin raporuna göre Denizli’de sıcaklıklarda büyük düşüş yaşanacak. Denizli için Sağanak yağışsoğuk hava ve kar uyarıları peş peşe geldi. İşte detaylar…

Haftanın ikinci iş gününe 10 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Yağmur öğleden sonra şiddetini arttıracak. Sıcaklık ise en yüksek 15 dereceye kadar çıkacak.

 

KAR YAĞIŞI GELİYOR

Meteoroloji’nin yeni 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli genelinde sıcaklık düşüşleri sağanak yağışla birlikte devam ederken Meteoroloji’den kar yağışı ve soğuk hava için uyarılar geldi.

Haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 5 derece olarak ölçülürken gün içerisinde merkezde yağmur ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 8 derece seviyelerinde ölçülecek. Acıpayam Baklan, Çameli, Kele, kar; Bekilli, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Serinhisar, Tavas, karla karışık yağmur, Babadağ kuvvetli sağanak, Beyağaç, Buldan, Honaz, Sarayköy, yağmur etkili olması bekleniyor.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) termometreler sabah saatlerinde dondurucu soğukla birlikte hava sıcaklığı 1 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 9 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde sıcaklık 3 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde soğuk hava etkili olurken termometreler eksi 1 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 6 derece seviyelerinde ölçülecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!