Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Mi 11 Lite Fiyatları

Mi 11 Lite Fiyatları

Akıllı cihaz çeşitleri ile kullanıcılarına hizmet vere Xiaomi markasının geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur. Xiaomi akıllı cep telefonu modelleri her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte yapay zeka özelliklerine sahip Mi 11 lite model seçeneği ürün çeşitleri arasında yer alır. Yapay zeka olması sayesinde telefon ile yapılmak istenilen işlemler sesli komut ile kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Xiaomi mi lite akıllı cep telefonu teknik özellikleri ve donanımı açısından oldukça güçlü bir yapıya sahip olup kullanıcıların daha konforlu ve fonksiyonel olarak telefonlarını kullanmasını sağlar. Mi 11 lite fiyatları ve teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için Cimri.com’u ziyaret edebilirsiniz.

 

Mi 11 Lite Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com'da Karşılaştır

Xiaomi mi 11 lite cep telefonu 6.5 inç boyut özelliği ile geniş bir ekrana sahiptir. AMOLED ekran teknolojisinin sağlamış olduğu görüntü kalitesi ve 1080x2400 piksel ekran çözünürlüğü görüntülerin daha net olarak ekrana yansıtılmasını sağlar. Kapasitif dokunmatik ekran özelliği ve telefonun dış kasası üzerinde yer alan parmak izi okuyucusu sayesinde telefonun kişiselleştirilmesi sağlanır. Mi 11 lite modelleri pembe, siyah ve mavi olmak üzere farklı renklerde tasarlanmıştır. Telefonun arka yüzeyinde bulunan çift kamera ve selfie kamerası sayesinde görüntülü görüşme, fotoğraf ve video kayıtları yapılır. Ana kamera 64 MP, ikinci arka kamera 8 MP kapasiteli olarak üretilmiş olması sayesinde en kaliteli görüntülerin fotoğraflandırılmasına yardımcı olur. Mi 11 lite en ucuz Cimri.com’da karşılaştırma özelliği kullanılarak en uygun fiyatlı seçeneğin kolaylıkla bulunmasına yardımcı olur.

 

Mi 11 Lite Nereden Alınır?

İnternet üzerinde yer alan satış web sayfaları sayesinde Xiaomi mi 11 lite akıllı cep telefonu satın alabilirsiniz. Alışverişlerin daha kolay olmasına yardımcı olan Cimri.com sayesinde Mi 11 lite fiyatları ve teknik özellikleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Xiaomi mi 11 lite 6 GB ram kapasite oranı sayesinde işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamış olduğu gibi Android 11 işletim sistemi ve 8 çekirdekli işlemci yapısı sayesinde oldukça hızlı olara performans gösterir. 128 GB depolama alan özelliği telefonun hızlı olmasına yardımcı olduğu gibi dosya ve verilerin depolanması için oldukça fazla bir alana sahiptir. Mi 11 lite 4520 mAh batarya kapasitesi ve hızlı şarj olma özelliği sayesinde bir günlük şarj ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak tasarlanmıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!