Denizli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Osmanlı Yatırım Denizli’de İşadamlarına Tanıtıldı

Türkiye’nin önde gelen yatırım şirketleri arasında yer alan Osmanlı Yatırım'ın Denizli tanışma toplantısı DEGİAD'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Osmanlı Yatırım'ın üst yönetiminin de katıldığı toplantıya iş adamlarının ilgisi yoğun oldu. Toplantıda güncel piyasalar ve geleceğe yönelik planlamalar üzerinde de bilgi verildi.

Osmanlı Yatırım, Denizli tanışma toplantısı Denizli Genç İşadamları Derneği'nin ev sahipliğinde dernek bahçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Denizli Genç İşadamları Derneği(DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan, Osmanlı Yatırım Yatırım Danışmanlığı Genel Müdür Yardımcısı Osman Utku Bozdoğan Osmanlı Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Taylan Tatlısu, , Osmanlı Yatırım Varlık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Bekit,Osmanlı Yatırım Finansal Ürünler Denizli Şube Müdürü Asuman Bozdoğan, Osmanlı Yatırım Satış Ekibinden Sorumlu Şube Müdürü Ezgi Akdil ve Osmanlı Yatırım Varlık Yöneticisi Pelin Akıncı , ile çok sayıda işadamı katıldı.

Osmanlı Yatırım

OSMANLI YATIRIMA BÜYÜK İLGİ

6 Ekim'de gerçekleşen toplantıya, işadamlarının ilgisi yoğun oldu. Başarılı geçen toplantıda işadamlarına sunumlarla Osmanlı Yatırım tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıda güncel piyasalar ve yatırım fonları ile ilgili detaylı bilgiler paylaşılırken, önümüzdeki dönem piyasa beklentilerine göre yatırım ürünlerinin seçimi ve bu yatırım araçlarının hangi yönde değişeceğine dair bir perspektif de çizildi.

Osmanlı Yatırım

KALİTE VE HİZMETTE LİDERLİK YARIŞINDAYIZ

Toplantıda bir konuşma yapan Yatırım Danışmanlığı Genel Müdür Yardımcısı Osman Utku Bozdoğan; “Osmanlı Yatırım olarak 2010 yılında Türkiye’nin önde gelen banka ve yatırım kuruluşlarında yatırım bankacılığının çeşitli alanlarında biriktirdiğimiz bilgi ve tecrübeden oluşan sermayemizi ortaya koyarak yola çıktık. Geçen süre boyunca ürün ve hizmet yapımızı güçlendirerek büyümeye devam ediyoruz. Sermaye yapımızı ve finansal verilerimizi, hizmet veren personelimizi, ürün ve standartlarımızı sürekli geliştiriyor, en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Bugün 7 şubemiz, 250'i aşkın personelimiz, kendi yönettiğimiz ve aracılık ettiğimiz çok sayıda ürünümüz, bu ürünlere uygun işlem ve analiz platformlarımız ile ürün ve hizmet kalitesinde liderlik yarışındayız” dedi.

Osmanlı Yatırım

DOLAR BAZINDA YÜZDE 5 GETİRİ

Özellikle yatırım fonlarından bahseden Bozdoğan, “Sermaye piyasalarında varlık yönetimi ve saklama hizmeti, yatırım danışmanlığı ve online sermaye piyasası işlem platformlarında hizmet sunuyoruz. Ürün yelpazemiz; hisse senetleri, varantlar, vadeli ve opsiyon işlemleri, foreks, yatırım fonları, emeklilik fonları, devlet ve özel sektör bono ve tahvilleri, bono halka arzları ve yapılandırılmış türev araçlar olmak üzere oldukça geniş bir yatırımcı kitlesine hitap edebiliyor. Osmanlı Portföy A.Ş.’nin yönettiği 10 adet fonun tamamı  kategorilerinde getiri olarak ilk sıralarda olup çoğuda ilk 3 içinde. TL ve döviz cinsinden yatırım yapılan bu fonlarımız yoğun ilgi görüyor. Dolar mevduatının sıfıra yaklaştığı günümüzde anlaşmalı yurtdışı finans kurumları aracılığı ile eurobond işlemlerinde dolar bazında yıllık yüzde 4-5 getiri yakalayabiliyoruz” diye konuştu.

Osmanlı Yatırım

Osmanlı Yatırım

Osmanlı Yatırım

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 5
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!