Denizli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Özel, ‘Denizli’ye daha iyi hizmetler yapacağız’

Özel, ‘Denizli’ye daha iyi hizmetler yapacağız’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’de halkla buluştu. Delikliçınar Meydanındaki buluşmada halka hitap eden Özel, belediyelerin emanet edildiği isimlere güvendiğini ve halkın desteğiyle daha iyi hizmetler yapacaklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’de partisinin seçim zaferinin ardından ilk kez halkla buluştu. Dün akşam saatlerinde geldiği Denizli’de ilk önce il ve ilçe başkanlarıyla seçimi kazanan 16 belediye başkanı ile görüşen Özel, sabah saatlerinde ise İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Ali Osman Horzum’a seçim zaferinin hediyesi olarak kırmızı vespa motosiklet sözünü tutan Özel, Delikliçınar meydanına Horzum’la birlikte motosikletle gitti.

Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Özel, ardından Delikliçınar Meydanını dolduran halka seslendi. ‘Kahve içmeye gelmiştim’ diyen Özel’in halka buluşması yoğun katılım nedeniyle mini bir miting havasında gerçekleşti. Parti otobüsünün üzerinden halka hitap eden Özel, öncelikle Denizli'ye geldiği tarihi ve seçim sürecindeki çalışmalarını hatırlattı. "Denizli'nin siyasi tarihinde görkemli bir miting yaptıklarını" belirten Özel, Denizli halkına teşekkür etti ve destek verenlere minnettarlık duygularını iletti.

Özel, ‘Denizli’ye daha iyi hizmetler yapacağız’

DENİZLİ’YE DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

Denizli'nin siyasi yapısına ve seçim sonuçlarına değinen Özel, Denizli'nin CHP'ye verdiği destekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Özel, belediyelerin emanet edildiği isimlere güvendiğini ve halkın desteğiyle daha iyi hizmetler yapacaklarını vurguladı.

EMEKLİLERİN SESİ OLACAĞIZ

Mali müşavirlerin sorunlarına da değinen Özel, finansal tabloların güncellenmesine destek verirken, yeni vergilere karşı olduklarını ifade etti. Ayrıca, iflas ve konkordato sürecinde olan şirketlerin durumuna dikkat çekerek, işsizlik ve ekonomik sorunlara karşı mücadele edeceklerini belirtti. Özel'in konuşmasında önemli bir yer tutan emeklilerin durumu da ele alındı. Almanya ziyareti sırasında ortaya çıkan emekli maaşlarına ilişkin bilgi veren Özel, emeklilerin yaşadığı sıkıntıları gündeme taşıdı ve onların sesi olacağını vurguladı.

Son olarak, ülkenin kurtuluşu için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini belirten Özel, halka olan sevgi ve güvenini dile getirerek, Türkiye'nin geleceği için mücadele edeceklerini söyledi ve desteklerini istedi.

Özel, ‘Denizli’ye daha iyi hizmetler yapacağız’

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!