3ü
Denizli
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.36
  • EURO
    32.97
  • ALTIN
    1985.0
  • BIST
    8487.2
  • BTC
    43506.093$

Pamukkale Belediyesi Her An Teyakkuzda

Pamukkale Belediyesi Her An Teyakkuzda
Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan Ege ve Akdeniz’de bir çok ilde meydana gelen orman yangınları maalesef ilimizin Buldan ve Tavas ilçelerinde deyaşandı. Pamukkale Belediyesi orman yangınları yaşanan yerlerde çalışmalara destek verdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ülke olarak zor bir sınavdan geçiyoruz. Devletimizle el ele vererek bir ve beraber bu yangınların sönmesini de sağlayacağız” dedi.

İlk olarak Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayıp daha sonra Muğla başta olmak üzere ülkemizin çeşitli illerinde ve Denizli’de de meydana gelen orman yangınları yürekleri dağlıyor.Pamukkale Belediyesi ilk günden itibaren yangın bölgelerinde ihtiyaç duyulan malzeme ve araçlarla çalışmalara destek oluyor. Önceki gün Buldan’ın Türlübey Mahallesi yakınlarında çıkan yangında çalışmalara katkı sağlayan Pamukkale Belediyesi, dün Tavas’ın Pınarlık mahallesinde başlayan yangında da aktif olarak görev aldı. Yangılarda 2 arazöz, 1 greyder, 5 iş makinesi, 1 tanker, 10 kişilik arama kurtarma ekibi, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarından 50 kişilik Yangın söndürme ekibi bölgeye sevk edildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yangın haberini alır almaz Seyir Tepesi Şehir Ormanı’na giderek durumla ilgili bilgi aldı. Yangının bölgeye uzak bir yerde çıktığını gören Başkan Örki, Pınarlık Mahallesine giderek yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Ekipler gece boyunca yangın söndürme çalışmalarına destek olmaya devam etti.

“EKİPLERİMİZLE MÜCADELEYE HER AN HAZIRIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, tüm ekiplerimizle ve elimizdeki mevcut araç gereçlerle her an teyakkuz halindeyiz. İlimiz genelinde de, çıkabilecek olası yangınlar için hazırlıklıyız. Buldan ve Tavas ilçelerimizdeki yangınlara bizzat ekiplerimizle birlikte söndürme çalışmalarına katıldık. Şükür ki, yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarında da destek olduk. İlk günden bu yana Sosyal Market’imiz ve vatandaşlarımızın da desteğiyle yangın bölgelerine ihtiyaç malzemesi, can dostlarımız için mama ve yem destekleri veriyoruz. Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binamızda Yardım Toplama Noktası oluşturduk. ‘Haydi Pamukkale yangın bölgelerine destek olmaya’ ve ‘Haydi Pamukkale! Can Dostlarımız İçin Tıbbi Malzeme ve Mama Desteği’ kampanyaları ile vatandaşlarımızdan gelen yardım malzemelerini personelimiz evlere giderek alıyor. Yardım noktamızda bunları yangın bölgelerindeki ilgili kişilerle irtibat haline geçerek, malzemeleri ihtiyaca göre belirleyerek bölge bölge gönderimini sağlıyoruz. Kampanyalarımıza destek veren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Temennimiz o dur ki, artık yangın haberi almayalım” dedi.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!