Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Pırlanta Yüzükler Hangi Parmağa Takılır?

Pırlanta Yüzükler Hangi Parmağa Takılır?
Pırlanta Yüzükler Hangi Parmağa Takılır?

Pırlanta, muhteşem ışıltısı ve büyüleyici anlamıyla asırlardır mutlu aşkların sembolü olmuştur. Nişan ve evlilik teklifi sürecinin en nadide parçası olan pırlanta yüzükler, mutluluğa uzanan sonsuz yolculuğun başrol oyuncusudur. Eşsiz anlamı ve kusursuz parıltısıyla pırlanta yüzükler, evlilik tekliflerinde aşkın bir nişanesi olarak kullanılır. Bununla birlikte böylesine özel anlama sahip olan pırlanta yüzüklerin evlilik sürecinin farklı evrelerinde, kültürel olarak farklı parmaklarda ve elde kullanılması gerekir. Geçmişten günümüze uzanan bu gelenek, evlilik sürecinin hangi aşamasında olunduğuna ilişkin bilgi verir. Marla Jewelry, pırlanta tektaş yüzük koleksiyonu ile ruhunuzun derinliklerine işleyerek sonsuzluğa uzanan mutlu birlikteliğinizin başrol oyuncusu olacak!

Nişan Yüzüğü Pırlanta Hangi Parmağa Takılır?

Tektaş pırlanta yüzükler, evlilik teklifi ile birlikte gelin adaylarının parmağındaki yerini alır. Evlilik teklifi anında, sevginizi ve aşkınızı haykırırken tektaş yüzük, sağ elin yüzük parmağında ışıldar. Bu durum söz ve nişan merasimi gibi organizasyonlardan sonra da geçerlidir. Tektaş pırlanta yüzükler nişan merasiminde sonsuz aşkın ve bağlılığın simgesi olarak sağ elin yüzük parmağına takılır. Bant şeklindeki pırlanta yüzükler için de kullanım aynıdır.

Evlilikten Son Pırlanta Yüzükler Hangi Parmağa Takılır?

Pırlanta yüzükler evlilikten sonra ise alyanslar ile birlikte kullanılmalıdır. Aşkın, sevginin, bağlılığın ve sadakatin sembolü olan eşsiz ışıltı kaynağı, evlilik merasiminin ardından artık sol elin yüzük parmağında ışıldar. Tüm bunların yanı sıra pırlanta yüzükler, evliliğe dair herhangi bir anlam taşımaksızın da kadınların parmaklarında yerini alabilir. Moda amaçlı, bu tarz kullanımlarda ise pırlanta yüzük, her iki elin tüm parmaklarında eşsiz bir ışıltıyla parıldamaya adaydır. Bu tarz kullanımlarda estetik beklenti ve moda anlayışı belirleyicidir.

Marla Jewelry: Pırlanta Zanaatkarlığı Özel Tasarımlarla Buluşuyor

Pırlanta, tüm detaylarıyla zarif ve özeldir. Böylesine değerli bir taşın ise ancak aynı zarafette usta ellerden geçerek mücevhere dönüşmesi gerekir. Marla Jewelry, pırlanta zanaatkarlığını özel tasarım ve üst düzey kalitede pırlanta taşlarıyla buluşturuyor.

Pırlanta ve altın takıların yer aldığı birbirinden özel; bilezik, kolye, küpe, yüzük, bileklik tasarımları Marla’da. Aşkınızın ve mutlu birlikteliğinizin sembolü olacak pırlanta yüzükler Marla’da sizleri bekliyor!

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!