Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Şerafettin Akalın cinayetinde diş hekiminin öldürdüğü ortaya çıktı

Şerafettin Akalın cinayetinde diş hekiminin öldürdüğü ortaya çıktı
Aydın'ın Söke ilçesinde, 30 gün sonra başı vücudundan ayrılmış halde arazide bulunan ve kayıp olarak aranan Şerafettin Akalın'ın (40) ölümü, yaşanan bir tartışmanın ardından özel bir klinikte diş hekimi olarak çalışan A.Ö. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Aydın'ın Söke ilçesinde, kayıp olarak aranan Şerafettin Akalın'ın (40) cesedi, başı vücudundan ayrılmış halde boş bir arazide bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda, olayın özel bir klinikte diş hekimi olarak çalışan A.Ö. tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı. A.Ö., jandarma ekiplerinin yürüttüğü özel bir ekip tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti.

Olay, 14 Ocak 2024 tarihinde Söke-Kuşadası yolu üzerinde Granta mevkiinde meydana geldi. Boş bir arazide çuval içinde başı vücudundan ayrılmış erkek cesedi bulunması üzerine jandarma ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Bölgede yapılan incelemeler sonucunda cesedin kayıp olarak aranan Şerafettin Akalın'a ait olduğu belirlendi. Jandarma, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Yapılan çalışmalar ve özel bir ekibin katkılarıyla, cinayetin zanlısı olarak A.Ö. tespit edildi. Zanlı, jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra suçunu itiraf etti. Şerafettin Akalın'ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, A.Ö.'nün adli işlemleri sürüyor.

söke cinayet

Aydın'ın Söke ilçesinde 30 gün süreyle kayıp olarak aranan ve başı vücudundan ayrılmış halde bulunan Şerafettin Akalın'ın (40) öldürülmesiyle ilgili gelişmeler yaşandı. Yapılan araştırma sonucu Akalın'a ait olduğu tespit edilen cesedin bulunmasının ardından Aydın İl Jandarma Komutanlığı, olayın aydınlatılması amacıyla özel bir ekip kurdu.

söke cinayet

Bu çerçevede, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanlığı'na bağlı JASAT ekipleri de çalışmalara destek sağladı. Yürütülen operasyon kapsamında, özel bir klinikte diş hekimi olarak çalıştığı belirlenen A.Ö. (34) ile birlikte H.Ö. (71) ve V.Ö. (39) isimli üç şüpheli, "Kasten Öldürme" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında İzmir Torbalı ilçesindeki bir, Söke ilçesindeki üç adreste gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonda, şüphelilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amaçlandı. Gözaltına alınan üç şüpheliden A.Ö., yapılan sorgu sırasında suçunu itiraf etti. A.Ö., olayın seyrini anlatarak, Şerafettin Akalın'ın yanına gidip arazide tartışmaya başladıklarını, Akalın'ın kendisine baltayla saldırmasının ardından cinayeti işlediğini ifade etti.

A.Ö., suçunu itiraf etmesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Diğer iki şüpheli H.Ö. ve V.Ö. ise salıverildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

söke cinayet

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!