Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Sözde hocaya kaçan Merve Nur Çekem’in babası ilk kez konuştu

Sözde hocaya kaçan Merve Nur Çekem’in babası ilk kez konuştu
Denizli’de 26 Kasım’da kendisinden 38 yaş büyük sözde hoca Adnan Yıldırım ile kaçan 24 yaşındaki Merve Nur Çekem’in babası ilk kez konuştu. Canlı yayına katılan baba Mehmet Çekem, “Sinirimden kendimi dağlara vurdum. Çok kızgınım, çok sinirliyim. Bu sözde hoca için savcılara sesleniyorum. Benim kızımı ondan alıp onun hakkında işlem yapın” dedi.

İlginç olay Denizli İstanbul hattında gerçekleşti. Denizli'de yaşayan Çekem ailesinin 24 yaşındaki kızları Merve Nur Çekem, 2 kez girdiği üniversite sınavını kazanamayınca üçüncü kez sınava girmek istedi. Sınav hazırlıklarına devam eden Çekem, dikkatim dağılıyor diye ağlamaya başlayınca annesi Ayşe Çekem tarafından önce doktora götürüldü. Doktor psikolojik bir durum diyerek aileye ilaç verdi. Genç kız ilacı bir süre kullandıktan sonra kullanmamaya başladı. Bunun üzerine aile hocaya gitmeye karar verdi. Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bulunan bir din görevlisi aileye İstanbul’da yaşayan sözde hoca Adnan Yıldırım’ın numarasını verdi. 2016’da Yıldırım ile tanışan Merve Nur Çekem, geçtiğimiz 26 Kasım’da sözde hoca ile kaçtı.

ÇANAKKALE’DE ORTAYA ÇIKTI

62 yaşındaki Yıldırım ile 24 yaşındaki Çekem için anne Ayşe Çekem, ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına katıldı. Yaklaşık 1 haftadır programa konu olan konunun ardından Çekem ve Yıldırım’ın Çanakkale’de bir otele yerleştiği öğrenildi. İkili canlı yayına katılarak kendi gönülleriyle kaçtıklarını söylediler ve yapılan suçlamaları ret ettiler.

GENÇ KIZ TARTIŞTIK DEDİ

Sözde hoca ile kaçan Merve Nur Çekem’in Yıldırım ile tartıştığı ortaya çıktı. Sunucu Esra Erol, “Merve, hoca ile tartıştığını ve oradan ayrıldıklarını söyledi. Birbirinden ayrılmışlar” dedi.

BABA İLK KEZ KONUK OLDU

Türkiye’nin konuştuğu olayla ilgili baba Mehmet Çekem, ilk kez programa katıldı. Baba Çekem, “Kızımın durumunu ilk öğrendikten sonra hocaya başvurduk. Daha önce tanıştığım Manisa Kırkağaç’taki hocayla görüştüm bize sözde hoca Adnan Yıldırım’ın numarasını verdi. Daha sonra olaylar gelişti. Ne eşim ne de kızım bana şuan yaşananlarla ilgili bilgi vermedi. Onlara bunun hesabını soracağım. Bu bende saklı.

DENİZLİ’YE GELİP NİKAH KIYACAĞIM DEDİ

Adamdaki cesaret çok büyük. Beni aradı Denizli’ye gelip kızına nikah kıyacağım dedi. Benim evim canım yuvam her zaman açık. Kızım kabulümdür. Ben sinirimdem kendimi dağlara vurdum. Buradan Cumhuriyet Savcılarıma çağrıda bulunuyorum. Sözde hoca ile ilgili işlem başlatsınlar. Benim kızımı ondan alıp bana, ailesine getirin” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!