Denizli
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Tatık, “Tavas’ı turizm yoluna entegre edeceğiz”

Tatık, “Tavas’ı turizm yoluna entegre edeceğiz”
CHP Tavas Belediye Başkan adayı Kadir Tatık, göreve geldiklerinde yerine getireceklerini 3 projenin dürüstlük, şeffaflık ve ulaşılabilirlik olacağını açıkladı. Yerel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Tatık, “Tavas kapalı bir kutu. Biz Tavas’ın potansiyelini daha da ileriye taşımak istiyoruz. Dibimizden Muğla yolu geçiyor ama kullanamıyoruz. Hedefimiz Tavas’ı turizm yoluna entegre etmek” dedi.

CHP Tavas Belediye Başkan adayı Kadir Tatık, yerel bir televizyon programına katılarak açıklamalarda bulundu. Canlı yayında soruları yanıtlayan Tatık, göreve geldiklerinde seçimin kazananın kendisi değil Tavas halkı olacağını söyledi. Tatık, “Seçimi kazandığımızda savaş kazanmayacağız. Tavas’ta ötekileştirmeyi sonlandıracağız. Seçimi kazandığımızda kimseyi yenmeyeceğiz. Seçimi kazandığımızda herkes kazanacak. Seçimi kazandığımı gün yapacağımız ilk açıklama ‘Tavas kazandı. Oy veren vermeyen herkesi bekliyorum” olacaktır. Hizmetin en güzelini biz yapacağız. Tavas’ı ortak paydada buluşturacağız. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin herkese eşit hizmet edeceğiz. Tavas çok önemli ilçe. Tavas kıyı Ege’nin anahtarı. Buraya geçecek olan herkes Tavas’tan geçiyor. Tavas’ı kalkındırmak, üzerindeki tozu silmek ve ileriye taşımak istiyoruz” dedi.

ÖTEKİLEŞTİRMEYİ BİTİRECEĞİZ

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Tavas’ta da ötekileştirme olduğuna dikkat çeken Tatık, “İlçemiz açısından talihsiz bir durum. Biz bu algıya son vereceğiz. Biz Tavas’a vizyon sunacağız. Çok güzel bir ekip kurduk. Bunlarla beraber yola çıktık. Hiç kimseyle kavga etmeden seçimi kazanacağız. Tavas’ta kardeşlik, nezaket ittifakı kurduk. Tavas ortak paydasında bir araya geldik. Hiç kimse lafa bakmadan arkamızda durdular. Tavas’ta seçimde kazanacaksak Tavaslı ipi göğüsleyecek. Tavas Belediyesinde görev yapan hiçbir personelimizin görevine son vermeyeceğiz. Herkes liyakata göre, kendi uzmanlık alanına göre çalışmaya devam edecek” diye konuştu.

TAVAS’I TURİZM YOLUNA ENTEGRE EDECEĞİZ

‘Tavas, Denizli’nin en önemli ilçelerinden birisi ama yıllardır turizme ve sanayiye yönelik hizmet alamamış’ diyen Tatık, Tavas’ın kurtuluşunun yanı başında olan turizm yolunda olduğuna dikkat çekti. Serinhisar örneği veren Tatık, “Bakın Serinhisar ilçe merkezini turizm yoluna entegre etmiş. Kendi tanıtımlarını yapıyorlar. Biz niye yapamıyoruz. Kızılcabölük ve Nikfer’imiz var. Tekstil var, sanat var, turizm var. İlçemizin değerlerini Serinhisar örneği ile bir turizm yoluyla Tavas-Muğla yoluna taşıyacağız. Biz ilçemizin bu potansiyelin kullanmak istiyoruz. Tavas’ta turizm yolunda ilçemizin tarım ürünleri tüketiciye sunacağız. Tavas kapalı bir kutu. Kıyı Ege’ye gitmek isteyen herkes buradan geçiyor ama geçip gidiyor. Kimse Tavas’ı bilmiyor. Biz Tavas’ı yola entegre edeceğiz. Biz Tavas’a sanayicinin yatırım yapmasını istiyoruz. Tavaslı çok sayıda önemli işadamımız var. Biz onlara yer gösterip, tüm desteği vereceğiz” dedi.

EN ÖNEMLİ 3 PROJESİNİ AÇIKLADI

Tatık, “Biz mahallemizdeki alt ve üst yapı konusunda tüm eksiklikleri tespit ettik. Bu bizim asli görevimiz ve yerine getireceğiz. Göreve gelir gelmek yapmak istediğim 3 tane önemli projem var. Dürüstlük, şeffaflık ve ulaşabilirlik. 7’den 70’e herkese ulaşacağız. Tarıma dokunacağız. Mandıra kuracağız üreticinin sütlerini alacağız. Kadın kooperatifi kuracağız” diye konuştu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!