Denizli
17 Haziran, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Yedekle A.Ş. Ekibi Gala Yemeğinde Bir Araya Geldi

Denizli merkezli olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’de toplam 30 ilde araç kiralama hizmeti sunan Yedekle Araç Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi ekibi gala yemeğinde bir araya geldi.

Perakende araç kiralama alanında Advice markasıyla müşterilerine hizmet sunan ve 30 ilde şubesi bulunan Yedekle A.Ş. aynı zamanda ikame araç alanında da anlaşmalı firmaları için araç kiralama çözümleri sunuyor. Filosunda bulunan 850’nin üzerindeki araçla günlük araç kiralama, filo kiralama, uzun dönem araç kiralama ve ikame araç alanlarında hizmet sunan Yedekle A.Ş. Balıkesir, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Isparta, Uşak, Afyonkarahisar, Antalya,  Mersin, Adana, Gaziantep, Erzurum ve Hatay illerinde bulunan ofisleri ve bayi ağı ile faaliyetlerine devam ediyor.

yedekle

Yedekle A.Ş. ofis ekibi, yılın yorgunluğunu atmak ve motivasyonu yükseltmek amacıyla 2024 Gala Yemeği için Ruma Restoran’da bir araya geldi. Gala yemeğinde açıklamalarda bulunan Yedekle A.Ş. kurucu ortağı Erdinç Bilge, 15 yıla yakın bir süreden beri araç kiralama sektöründe faaliyette bulunduğunu, bu nedenle Yedekle  şirketinin yeni kurulmuş olsa da arkasında ciddi  bir sektörel deneyim olduğunu belirtti. Hedeflerinin 10 yıl içerisinde tüm Türkiye’de hizmet vermek olduğunu ifade eden Bilge, kısa zamanda 30 ile ulaşan hizmet ağının, büyüme stratejilerine olan inançlarını pekiştirdiğini söyledi.

Yedekle A.Ş. kurucu ortağı Yusuf Can Matrak ise, ilk 5 yıllık süre için 12 ana bölge etrafında kümelenen 40-45 il şeklinde olduğunu belirtti. Süreç kalitesinden ödün vererek sağlanan bir büyümenin kalıcı olamayacağını belirten Yusuf Can Matrak, şirket olarak sürekli iyileştirmeyi süreç yönetiminin merkezine aldıklarını kalite ve değer yönetimini her şeyin üstünde tuttuklarını ifade etti.

Yeni Şubelerle Büyümeye Devam

Önümüzdeki dönemde araç parkını güçlendirmeyi hedefleyen firma, mevcut hizmet bölgelerine ek olarak Antalya, Konya, Kayseri, Malatya, Elazığ ve Diyarbakır’ı da hizmet ağına eklemeyi planlıyor. Yeni eklenecek şubelerle beraber Yedekle A.Ş. Türkiye’nin 40 ilinde hizmet sağlıyor olacak.

Web Rezervasyonlarının Payı Artacak

Perakende araç kiralama hizmetleri özelinde şirket, web rezervasyon kaynaklarını devreye almayı planlıyor. Yedekle A.Ş. pazar yerleri, yurtdışı brokerlar gibi web rezervasyon kaynaklarını çeşitlendirerek Advice markası ile dijital ortamlardan daha yüksek oranda istifade edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!