Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Ziraat Bankası'ndan Yeni Kredi Müjdesi: Sıfır Faizli Konut Kredisi!

Ziraat Bankası'ndan Yeni Kredi Müjdesi: Sıfır Faizli Konut Kredisi!
Ziraat Bankası, vatandaşların kara gün dostu olarak bilinen destek kredi paketlerine devam ediyor. SGK, TOKİ ve Ziraat Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında sıfır faizli konut kredisi müjdesi verildi. Bu önemli adım ile Ziraat Bankası, belirli şartları sağlayanlara 2.500 TL taksitle faizsiz 300 bin TL kredi imkanı sunacak.

Devletin vatandaşlara yönelik destek ödemelerinin devam ettiği bu dönemde, Ziraat Bankası tarafından sunulan yeni destek kredisi paketi için başvuru ekranı da aktif hale getirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Ziraat Bankası'nın ortaklığıyla gerçekleştirilen proje kapsamında ev sahibi olmak isteyen kişilere özel olarak sıfır faizli konut kredisi desteği sağlanacak. Bu kredi imkanından yararlanmak isteyenler, 120 aya kadar vadeli olarak, sıfır faizli ve 396 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler.

Ziraat Bankası'nın bu faizsiz kredi fırsatıyla ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar, uygun ödeme koşulları ve avantajlarla konut sahibi olma imkanına kavuşacaklar.

Ziraat Bankası, TOKİ İşbirliği ile Faizsiz Konut Kredisi Müjdesi! Başvuru Detayları Belli Oldu

Ziraat Bankası, TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) işbirliğiyle hayata geçirilen faizsiz konut kredisi projesi kapsamında vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. "Toplu Konut Fonu'ndan Şehit Ailelerine, Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Yönetmeliği" doğrultusunda sıfır faizli konut kredisi imkanı sunulacak.

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, kredi kullanacak hak sahiplerinin başvurularını yapabilmeleri için konuta ait tapu belgesi ile birlikte Ziraat Bankası'na müracaat etmeleri gerektiği belirtildi. Faizsiz konut kredisi kapsamında şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri bu avantajlı krediden yararlanabilecek.

Başvuruların tapu belgesi ile birlikte Ziraat Bankası şubelerine yapılabileceği vurgulanırken, alınacak konutun tapusunun en fazla bir yıl önce alınmış olmasının yeterli olduğu ifade edildi. Kredi ile herhangi bir yöre veya büyüklük kısıtlaması olmadan istenilen konutun edinilebileceği belirtilirken, kredi miktarının her yıl Türkiye geneli için ilan edilen yıllık fiyat artış oranı kadar artırılacağı bilgisi paylaşıldı.

2023 yılı için belirlenen kredi miktarının 396.000,00 TL olduğu ifade edilirken, TOKİ'nin faizsiz konut kredisi projesiyle vatandaşlara uygun koşullarda konut sahibi olma fırsatı sunulmuş olacak.

Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Kredi Başvurusu: SGK Hak Sahipleri Dikkat!

Ziraat Bankası, SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) tarafından hak sahipliği belgesi almış bireyler için faizsiz kredi başvurularını kabul etmeye başladı. Hak sahipliği belgesi alan kişiler, sıfır faizli kredi desteği için Ziraat Bankası'na başvuruda bulunabilirler.

Başvuru için gereken belgeler arasında SGK'dan alınmış hak sahipliği belgesi ve konutun tapu belgesi yer alıyor. Başvuruların şahsen yapılması gerektiği vurgulanırken, hak sahiplerinin belgelerini Ziraat Bankası şubelerine teslim etmeleri yeterli olacak.

Başvurusu onaylanan kişilere, sıfır faizli kredi desteği 120 aya kadar vadeli olarak sunulacak. Bu avantajlı kredi imkanıyla vatandaşlar, uygun ödeme koşullarıyla finansal destek alarak ihtiyaçlarına çözüm bulabilecekler. SGK hak sahiplerinin bu faizsiz kredi fırsatından yararlanabilmek için Ziraat Bankası şubelerine bizzat başvuru yapmaları önem taşıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!