Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Başkan Kepenek’ten yaşlılara moral

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz Belediyesi Ümmügülsüm & Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi’ndeki vatandaşları ziyaret ederek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette merkezde sunulan hizmetler ve ihtiyaçlar yerinde değerlendirildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 06.11.2025 - 12:21 Güncelleme: 06.11.2025 - 12:21
Başkan Kepenek’ten yaşlılara moral

Ziyaret, Kocabaş Mahallesi’nde bulunan merkezde yapıldı. Başkan Yüksel Kepenek, vatandaşlarla tek tek ilgilenirken yürütülen çalışmalara dair yetkililerden bilgi aldı.

ZİYARET VE SOHBET
Ziyaret boyunca merkez sakinleriyle hatırlandı, talep ve öneriler dinlendi. Başkan Kepenek, bugüne kadar 118 yaş almış vatandaşa hizmet etmenin mutluluğunu paylaştığını ifade etti.

HİZMET VURGUSU
“Tüm misafirlerimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz” başlığıyla paylaşılan açıklamada Başkan Kepenek, “Merkezimizdeki kıymetli büyüklerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Büyüklerimizin huzuru ve mutluluğu için özveriyle görev yapan personelimize teşekkür ediyor, tüm misafirlerimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz” dedi.

PERSONELE TEŞEKKÜR
Açıklamada, merkez çalışanlarının özverili emeğine dikkat çekilerek hizmetlerin kararlılıkla sürdürüleceği kaydedildi. Ziyaretin, yaşlıların sosyal hayata katılımını güçlendirmesine katkı sunduğu belirtildi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !