Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Kültürler Buluşuyor" projesi kapsamında Şanlıurfa’nın müzik ve halk oyunlarını Denizlili vatandaşlarla buluşturuyor. Ücretsiz etkinlik 22 Şubat’ta Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.02.2025 - 05:34
Güncelleme: 20.02.2025 - 05:34
Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Kültürler Buluşuyor" projesi kapsamında Şanlıurfa’nın kültürel zenginliklerini Denizli’ye taşıyor. 22 Şubat Cumartesi günü saat 20.30’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşecek etkinlikte, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi Müzik ve Sıra Gecesi Topluluğu ile Şurkav Halk Oyunları Topluluğu sahne alacak.
Katılımcılar, Şanlıurfa’nın eşsiz müziği ve halk oyunlarıyla unutulmaz bir gece yaşarken, etkinlikte çiğköfte ve mırra kahvesi ikramı da yapılacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, biletlerini e-bilet.denizli.bel.tr adresinden temin edebilecek.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir