Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

'Bak Postacı Geliyor' Filmine Denizli’de Gala Gösterisi

Yüksel Aksu’nun yönettiği, Ozan Akbaba ve Deniz Barut’un başrolünü paylaştığı “Bak Postacı Geliyor” filmi, 26 Aralık Cuma günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ücretsiz gala gösterimiyle Denizlili sinemaseverlerle buluşacak.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 23.12.2025 - 12:23 Güncelleme: 23.12.2025 - 12:23
'Bak Postacı Geliyor' Filmine Denizli’de Gala Gösterisi

Poll Films imzası taşıyan ve Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği “Bak Postacı Geliyor” filmi, Denizli’de özel bir gala gösterimiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda usta sinemacı Yüksel Aksu’nun oturduğu filmin başrollerini sevilen oyuncular Ozan Akbaba ve Deniz Barut paylaşıyor. “Sanat Şehri Denizli” sloganıyla kültür-sanat etkinliklerine hız veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, filmin yönetmeni ve oyuncularını Denizlili sinemaseverlerle aynı salonda buluşturacak.

Gala gösterimi, 26 Aralık Cuma günü saat 20.00’de T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi bünyesindeki Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyonun, kentin sanat takviminde önemli bir yer tutması bekleniyor.

Etkinliğe katılmak isteyen sinemaseverler için gala gösterimi tamamen ücretsiz olacak. Vatandaşların filmi izlemek ve yönetmen ile oyuncularla aynı atmosferi paylaşmak için “ebilet.denizli.bel.tr” adresi üzerinden ücretsiz e-bilet temin etmeleri gerekiyor. Büyük ilgi görmesi beklenen gösterim için kontenjanın sınırlı olduğu, bu nedenle biletlerin erken alınmasında fayda olduğu belirtildi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !