Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Mart ayları sonlarında keşfedilen Neowise kuyruklu yıldızı Denizli’den de çıplak gözle gözlemlenebildi. Denizlili Fotoğrafçı İlyas Kurban kuyruklu yıldızı Çameli ilçesinden fotoğrafladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.07.2020 - 21:54
Güncelleme: 18.07.2020 - 21:54
Kuyruklu yıldız adını kendisini keşfeden Neowise adlı NASA uydusundan alıyor. 23 Temmuz Neowise'ın Dünya'ya en çok yaklaşacağı gün. Ama o gün bile aslında Dünya'dan 103 milyon kilometre mesafede olacak. Kuyruklu yıldız geçtiğimiz gece Denizli semalarından da çıplak gözle gözlemlendi. Kuyruklu yıldızın fotoğraflarını Denizlili fotoğrafçı İlyas Kurban çekti.
Mart ayının sonlarında keşfedilen kuyruklu yıldız 21. yüzyıl boyunca güneşin yakınından geçerken çıplak gözle görebileceğimiz az sayıda gök cisminden biri olacak.

