Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti: Taksi Şoförü Kurtarılamadı
Direksiyon Hakimiyetini Kaybet...
12:29Güney’de 798 Üreticiye 3 Bin 640 Çuval Gübre
Güney’de 798 Üreticiye 3 Bin 6...
12:22Denizli'de Okullarda Temizlik Alarmı: TYP Personeli Ayrılıyo...
Denizli'de Okullarda Temizlik...
11:49Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kurası Sonuçlandı tam liste
Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kur...
Pamukkale Üniversitesi’nde kültür–sanat odaklı temaslar hız kazandı. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör, 21 Kasım’da Denizli’de sahnelenecek “Drakula: Bir Dehşet Komedisi” oyunu için kente gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yı makamında kabul etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 21.11.2025 - 12:06
Güncelleme: 21.11.2025 - 12:06
Denizli Haber – Ziyarette Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Âdem Özel ile Devlet Tiyatroları Özel Kalem Müdürü Ali Ceyhan da yer aldı. Görüşmede üniversite–sanat etkileşimini güçlendirecek ortak kültürel projeler, gençlerin tiyatroya erişimini artıracak etkinlik planları ve Pamukkale Üniversitesi’nin sanata verdiği önem ele alındı.
ZİYARETİN GÜNDEMİ: ORTAK KÜLTÜREL PROJELER
Taraflar, PAÜ’nün öğrencilerine ve kente açık sahne sanatları programlarının geliştirilmesi, turne ve atölye iş birlikleri ile festival ortaklıkları üzerinde değerlendirmelerde bulundu.
GENÇLER İÇİN TİYATROYA ERİŞİM ARTACAK
Öğrencilerin sahne sanatlarıyla buluşmasını hızlandıracak bilet politikaları, atölye–ustalık sınıfları ve kampüs içi sahne etkinlikleri için yol haritası konuşuldu.
OYUN ÖNCESİ DENİZLİ’DE TEMAS
“Drakula: Bir Dehşet Komedisi”, 21 Kasım’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Temasların, kentte tiyatro kültürünün görünürlüğünü artırması bekleniyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir