Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
CHP Çardak İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresi yoğun katılımla yapıldı. Delegelerin oylarıyla Cemil Kara ilçe başkanlığına seçildi; kongrede demokrasi ve birlik mesajları öne çıktı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 17.09.2025 - 17:55
Güncelleme: 17.09.2025 - 17:55
Denizli Haber – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çardak İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresi partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Seçimde, delegelerin oylarıyla Cemil Kara ilçe başkanlığına seçildi.
KONGRE VE KATILIM
CHP ilçe başkanlığı seçimleri hafta sonu Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Başkanlığı kongreleriyle başladı. İki büyük ilçede yapılan seçimlerin ardından ilçe kongreleri de başladı. Bugün yapılan Çardak İlçe Kongresi'ne, ilçe delegeleri, parti üyeleri ve davetliler katıldı.
SEÇİM SONUCU
Yapılan seçim sonucunda Cemil Kara, delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak CHP Çardak İlçe Başkanı seçildi.
İL BAŞKANLIĞINDAN MESAJ
CHP Denizli İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Çardak İlçe Kongremizi delege ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Cemil Kara ve ekibine yeni görev döneminde başarılar diliyoruz. Demokratik ve özgür bir gelecek için var bir çaresi demeye ve omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir