Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kedi-köpek kayıt zorunluluğu: Son gün 31 Aralık
Kedi-köpek kayıt zorunluluğu:...
13:2550 kuruş bitti: Market poşetinde yeni tarife
50 kuruş bitti: Market poşetin...
13:081 kilometrelik kuyruk: Denizli’de hediye çeki için gece nöbe...
1 kilometrelik kuyruk: Denizli...
12:55Zeybekci’den Büyükşehir’e hastane tepkisi: “Suyu bağlayamıyo...
Zeybekci’den Büyükşehir’e hast...
Denizli’de yeni yıldan önce hizmete girmesi beklenen 600 yataklı Acil Durum Hastanesi’nin açılışının geciktiği iddia edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, sürecin uzamasını Denizli Büyükşehir Belediyesinin su bağlantısını yapamamasına bağladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.12.2025 - 12:55
Güncelleme: 28.12.2025 - 12:55
Denizli Haber – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, yeni yıldan önce açılması beklenen 600 yataklı Acil Durum Hastanesi’nin, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin suyu bağlayamaması nedeniyle açılmadığını ve sürecin uzadığını söyledi. Zeybekci, “Suyu niye bağlayamıyor biliyor musunuz? Devletten o su bağlamayla ilgili para isteme seviyesizliğine kadar düşebiliyorlar. Bekliyoruz şu anda” dedi.
KALE’DEKİ TOPLANTIDA ŞEHİR HASTANESİ ELEŞTİRİSİ
AK Parti Kale İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Şehir Hastanesi ile ilgili yaşanan süreci sert sözlerle eleştirdi. Hastanenin tüm donanımıyla hazır olduğu vurgulayan Zeybekci, belediyenin su ve yol gibi en temel hizmetleri sağlayamamasının kabul edilemez olduğu ifade edildi.
“DENİZLİ ŞEHİR HASTANESİ HAZIR… BEKLİYOR”
“Denizli Şehir Hastanesi hazır 600 yataklı bölümü şu anda bekliyor” diyen Zeybekci, “Teçhizatı ile yatağı ile içerideki hemen hemen her şeyiyle tamam. Maalesef koskoca Büyükşehir Belediyesi suyu bağlayamıyor. Oradaki azıcık bir yolu bile yapamıyor. Suyu niye bağlayamıyor biliyor musunuz? Devletten o su bağlamayla ilgili para isteme seviyesizliğine kadar düşebiliyorlar. Bekliyoruz şu anda. Efendim şundan bundan, yazışmalar filan böyle bahanelerle geciktiriyorlar” ifadelerini kullandı.
“ENGELLEMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPARLAR”
Bu vizyonun ve hizmetin önünün kesilmeye çalışıldığını belirten Zeybekci, teknik donanımı ve imkanlarıyla Avrupa’daki birçok hastaneden daha ileri seviyede olacağı ifade edilerek, bu vizyoner projenin önünün kesilmeye çalışıldığı söyledi. Zeybekci son olarak, “Bunların böyle bir hayali var mı? Engellemek için ellerinden geleni yaparlar” diyerek Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir