Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı, PAÜ’nün yeni Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör’ü çaya davet etti. Haber sitemizde yer alan bir haberi alıntılayan İYİ Parti, Ak Parti’ye çaya gittiğini ileri süren Güngör’ü ‘Biz de çaya davet ediyoruz’ dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 26.04.2025 - 06:43
Güncelleme: 26.04.2025 - 06:43
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü görevine 10 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile atanan Prof. Dr. Mahmud Güngör, henüz makamına oturmadan AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretle muhalefet partilerinin eleştirilerine hedef olmuştu. CHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi temsilcileri, bu ziyareti tarafsızlık ilkesine aykırı bulduklarını dile getirmişti.
Güngör, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, davetlere icabet etmeye özen gösterdiğini belirterek, Subaşıoğlu’nun da kendisini çay içmeye davet ettiğini ifade etmişti.
Bu açıklamanın ardından İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan da Rektör Güngör’e bir davet geldi. İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından dün yapılan paylaşımda, “Yeni göreve başlamış biri olarak, kimden gelirse gelsin bu tür davetlere nezaketen icabet etmeyi uygun gördüm” diyen Rektör Güngör’ün sözleri hatırlatılarak, “PAÜ Rektörü Sayın Güngör’ü İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’na çay içmeye bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Paylaşımda ayrıca, Rektör Güngör’ün adresi bilmemesi ihtimaline karşılık il başkanlığının açık adresine de yer verildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir