Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizlispor’un hafta sonu Kolibri 1970 Ağrıspor ile yapacağı maç, beklenmedik bir kararla ileri bir tarihe alındı. 23 Şubat Pazar günü oynanması planlanan karşılaşma, hava koşullarının elverişsizliği yüzünden ertelenmek zorunda kaldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.02.2025 - 06:34
Güncelleme: 20.02.2025 - 06:34
Denizlispor’un 23 Şubat Pazar günü Kolibri 1970 Ağrıspor ile oynayacağı karşılaşma, hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe alındı. Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanması planlanan maçın yeni tarihi 2 Nisan Çarşamba olarak açıklandı.
Denizlispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, maçın ertelenme kararının saha ve hava koşullarının futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle alındığı belirtildi.
"Olumsuz hava şartları nedeniyle 23 Şubat Pazar günü oynanması planlanan Denizlispor – Kolibri 1970 Ağrıspor karşılaşması, 2 Nisan Çarşamba gününe ertelenmiştir. Taraftarlarımızın bilgisine sunarız."
Ertelenen mücadele, 2 Nisan 2024 Çarşamba günü Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir