Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Ligin sona ermesiyle birlikte büyük bir sessizliğe bürünen yeşil siyahlı kulüpte sessizlik nihayet sona eriyor. Kulüp Başkanı Mehmet Uz, yarın saat 11.00'de tesislerde düzenleyeceği toplantıyla basının karşısına çıkacak. Uz’un kulübün geleceği hakkında önemli açıklamalar yapması beklenirken, Uz’un özellikle taraftarın en çok merak ettiği transfer yasağı ve şirketleşme konusuna da açıklık getirmesi bekleniyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 14.06.2023 - 21:32
Güncelleme: 14.06.2023 - 21:32
Spor Toto 1. Lig’e dramatik bir şekilde veda eden ve tarihinde ilk kez 2. Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor’da normal sezon tamamlanmadan büyük bir sessizlik hakim olmuş, taraftardan ve Denizli halkından tepkiler yükselmeye başlamıştı. Süreç içerisinde kulübün içinde bulunduğu kötü durumlarla ilgili hiçbir olumlu gelişme yaşanmazken, başta Başkan Mehmet Uz ve yönetimin kulüple hiç ilgilenmediği iddiaları ayyuka çıkmış ve taraftar da iyice çileden çıkmıştı. Oyuncu grubu bir bir sosyal medya paylaşımları ile ayrılıklarını resmi olarak açıklarken, küme düşmenin de kaldırılması gündeme gelmiş ancak TFF’nin kararıyla geçtiğimiz günlerde ligler tescil edilmiş ve kulübün küme düşmesi de kesinleşmişti.
MEVCUT DURUMU VE PLANLAMAYI AKTARMASI BEKLENİYOR
Başkan Uz, uzun süren sessizliğin ardından bugün Şemikler’de bulunan Haluk Ulusoy Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklama yapacak. Kulübün içinde bulunduğu durum ve ilerleyen süreçte neler yaşanacağı konusuna açıklık getirmesi beklenen Uz’un, şirketleşme ve transfer yasağı konularında da kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.
----Serhat KÖSE