Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi, geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının 4’üncüsünü, kısa süre önce vefat eden değerli üyesi Metin Hüyük’ün anısına gerçekleştirdi. 11 Kasım 2024’te başlayan turnuva, 11 takım ve 123 futbolcu üyenin katılımıyla lig usulü oynandı. 26 Aralık 2024 Perşembe günü yapılan final maçıyla turnuva sona erdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.12.2024 - 12:29
Güncelleme: 27.12.2024 - 12:29
Metin Hüyük Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Sürekli Döşeme Takımı oldu. Lig aşaması ve final eşleşmelerinden oluşan turnuvada, toplamda 60 maç oynandı ve bu maçlarda 462 gol kaydedildi. Turnuvanın gol kralı, 28 gol atan Teknik Beyinler takımından Azad Sarışın oldu.
Turnuva boyunca birbirinden güzel gollerin atıldığı maçlar, İMO Denizli üyelerini bir araya getirdi. Sporun birleştirici gücü, turnuvanın her anında hissedildi. Final karşılaşmasının ardından düzenlenen törenle, şampiyon takımın yanı sıra ikinci ve üçüncü olan takımlara da ödülleri takdim edildi. Organizasyon, katılımcıların mutluluğu ve dayanışma ruhuyla son buldu.
İMO Denizli Şubesi, sevilen üyelerinden Metin Hüyük’ün adını taşıyan bu turnuva ile hem spor etkinliğine anlam kattı hem de anısını yaşatmayı başardı. Turnuva sürecinde gösterilen ilgi, katılımcıların duyduğu saygıyı ve turnuvanın manevi değerini artırdı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir