Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1...
17:50E-Ticarette Başarının Yolları
E-Ticarette Başarının Yolları
17:48Oğulgaz Gıda Gazları ile Güvenli ve Uzun Süreli Depolama Sağ...
Oğulgaz Gıda Gazları ile Güven...
17:28Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım planı tanıtıldı: 95 akıllı du...
Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım...
2025 IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda, Denizlili sporcular Şeydanur Kaplan ve Ceren Yılman’ın da yer aldığı Kadın Goalball Milli Takımı, finalde İsrail’i yenerek Avrupa şampiyonu oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 05.10.2025 - 22:29
Güncelleme: 05.10.2025 - 22:29
Finlandiya’nın Lahti kentinde düzenlenen 2025 IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye büyük bir başarıya imza attı. Denizlili sporcular Şeydanur Kaplan ve Ceren Yılman’ın da yer aldığı Kadın Goalball Milli Takımı, finalde İsrail’i 10-3 mağlup ederek üst üste olmasa da toplamda 4. kez Avrupa şampiyonu oldu.
Türkiye Erkek Goalball Milli Takımı da finalde Ukrayna karşısında nefes kesen bir mücadele sergiledi. Rakibini 4-3 mağlup eden milliler, şampiyonluk kupasını Türkiye’ye getirdi. Böylece Türk goalbol tarihine bir kez daha altın harflerle yazılacak çifte şampiyonluk sevinci yaşandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir