Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Tavas Belediyesi Başkanı Kadir Tatık, Balkıca Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu, esnafı dinledi ve gençlerle voleybol oynayarak keyifli bir gün geçirdi. Mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde dinleyen Tatık, çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını ifade etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.01.2025 - 04:25
Güncelleme: 27.01.2025 - 04:25
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Balkıca Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretle vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Ziyaretine pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet ederek başlayan Başkan Tatık, mahalle halkının beklentilerini ve sorunlarını not aldı.
Başkan Tatık, pazaryeri ziyaretinin ardından kıraathaneye geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği ihtiyaçları dinleyen Başkan Tatık, çözüm odaklı çalışmalara hız vereceklerini ifade etti. Tavas Belediyesi olarak mahalle ziyaretlerine önem verdiklerini vurgulayan Başkan Tatık, “Vatandaşlarımızla birebir temas kurarak sorunları yerinde görmek, daha hızlı ve etkili çözümler üretebilmemizi sağlıyor” dedi.
Ziyaretin sonunda gençlerle bir araya gelen Başkan Tatık, onlarla voleybol oynayarak keyifli anlar yaşadı. Başkan Tatık, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, vatandaşların taleplerini dikkate alarak Tavas’ı hep birlikte daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerini söyledi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir