Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de ihtiyaç sahiplerine 4.500 TL’lik destek başvurula...
Denizli'de ihtiyaç sahiplerine...
13:00TOKİ Denizli’de Konut Takvimini Duyurdu:
TOKİ Denizli’de Konut Takvimin...
12:22Denizli’de Cumartesi Kesinti Var: Hangi Mahalleler Etkilenec...
Denizli’de Cumartesi Kesinti V...
12:07Denizli’de 2025 sosyal belediyecilik yılı oldu
Denizli’de 2025 sosyal belediy...
Tavas Belediyesi 2024-2025’te ilçe genelinde 293.614 m² parke döşedi, Bağlar Yolu ile Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’nde 2.300 m sıcak asfaltı tamamladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 02.01.2026 - 11:44
Güncelleme: 02.01.2026 - 11:44
Tavas Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde yürüttüğü üstyapı hamlesiyle 2024-2025 döneminde yolları yeniledi. Çalışmalar kapsamında toplam 293 bin 614 metrekare parke taşı döşenirken, ana güzergâhlarda 2 bin 300 metrelik sıcak asfalt serimi tamamlandı.
Vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması hedefiyle yürütülen çalışmalarda, ilçe genelindeki ihtiyaç noktaları planlı şekilde ele alındı. 2024 ve 2025 yıllarında merkez ve mahallelerde toplam 293 bin 614 metrekarelik alanda kilit parke taşı uygulaması yapılırken, Tavas Bağlar Yolu ile Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’nde toplam 2 bin 300 metre sıcak asfalt üstyapı çalışması gerçekleştirildi.
MERKEZ VE MAHALLELERDE PARKELİ YOLLAR YAYGINLAŞTI
Ulaşımdaki konforu artırmayı ve trafik güvenliğini güçlendirmeyi amaçlayan uygulamada, Tavas merkez mahallelerinde 39 bin metrekarelik parke çalışması tamamlandı. İlçe genelindeki toplam parke döşemesi ise 293 bin 614 metrekareye ulaştı.
BAĞLAR YOLU VE RECEP YAZICIOĞLU CADDESİ SICAĞA ASFALTLA YENİLENDİ
Belediye ekipleri, yoğun kullanılan güzergâhlardan Tavas Bağlar Yolu ve Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’nde toplam 2 bin 300 metrelik sıcak asfalt üstyapı çalışmasını tamamlayarak sürüş güvenliğini artırdı.
BAŞKAN KADİR TATIK: “ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK”
Çalışmaları değerlendiren Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Denizli Büyükşehir Belediyemizin kıymetli katkılarıyla planlı ve kararlı bir şekilde üst yapı çalışmalarımız sürdürülmektedir. Bu çalışmalar kapsamında 2024 ve 2025 yıllarında, Tavas Bağlar Yolu ile Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’nde toplam 2.300 metre sıcak asfalt üstyapı çalışması tamamlanarak yollarımız daha konforlu ve güvenli hale getirilmiştir. Bununla birlikte, Tavas merkez mahallelerimizde 39.000 metrekare, ilçe genelinde ise toplam 293.614 metrekarelik alanda kilit parke taşı yol çalışmaları tamamlanmış; mahallelerimizin ulaşım altyapısı önemli ölçüde güçlendirilmiştir. İlçemizin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında yol, kaldırım ve üstyapı çalışmalarımız önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edecek; Tavas’ımızı daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir